Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-16-2009, 19:46   #32
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
şeysü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu da ne demek oluyor şimdi? BOP'un da güvencesi sayın başbakanımızdı o zaman. Onu nereye koyacağım ben.

Erdoğan kelimesinin sonundaki ünleme bir anlam veremedim. Geriye kalan kişilerin kendi fikirlerini ortaya koyması yabancı mı geliyor size acaba? Sizin bir alternatifiniz olmayabilir ama düşünen ve muhakeme yapabilen başka birisinin düşüncesi de olabilir.

Not:Yorumumdaki "siz" kelimesi yorumu yazan kişidir, forumun yönetimine genel bir sözüm yoktur.
Ben genel bir dilekte bulundum.Derinlere inmedim.Fakat görüyorum ki sözlerimi çarpıtmışsınız!Recep Tayyip Erdoğan'dan kastım tüm ekibidir.Sorun ile ilgili canla başla mücadele verilmekte,hakkaniyetli bir biçimde adımlar atılmaktadır.Bu fotoğraf,açılımın su almayacağı,Başbakanımızında garantisi olduğu izlenimi görülmektedir.Yani Başbakan ve ekibi,dürüstçe ve hakkaniyet duyguları içinde bu sorunun üzerine gitmektedirler.Bölecekler,parçalayacaklar v.s klişe laflarla kendilerini tatmin etmeye çalışanların görüşlerine nazaranda,açılımın garantisi olarak Başbakanımızı görebilirsiniz...Bundan anlaşılmayacak hiçbirşey yok,yeterki anlamaya çalışın.Diğer mevzuya gelince,herkesin destek vermesi gerektiğini,başka alternatif,çözüm olmadığını söyledim bu sorunla ilgili...Evet buda çok doğru bir tespit,on yıllardır ülkemizi ve milletimizi sömüren bir sorunu,çözüme kavuşturmak isteyen bir ekibe destek olmayacaksınızda ne olacaksınız?Köstek mi yoksa?!..
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla