Konu
:
Arınç'tan şok sözler: ''%47'yi haketmedik !''
Tekil Mesaj gösterimi
09-23-2009, 16:10
#
33
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Alıntı:
---(EbRaR)---
Nickli Üyeden Alıntı
Benim Hocam adamdır beyfendi.Ahde vefasızlık yapmayan,dış ve siyonist güçlere karşı halkı uyaran bir insandır.Hakaret etti diyorsunuz ama bir zamanlar Sayın Başbakanın Hocamızın yanında olduğunu unutmayın.Hocamız ona çok büyük destekler verdi.
Şimdide defalarca uyardı geri dönmeleri için ama malesef..
Bizim kapımız gelene açıktır ama anlayana tabii...biz her zaman adil bir düzen istedik bu yüzden d8ler kurduk.
Efendim şimdi şeriatı tartışmayalım isterseniz.Hak dedim adil bir düzen dedim neler yapmışsınız gösterin dediniz gösterdim sonra hakarete gitmeyin isterseniz.Ben en baştan beri Sayın Başbakan demekten geri durmadım.
Son olarak şunu söyliyim şeriatkötüdür diyorsanız şunu düşünün haa Allah tan daha iyi mi biliyor sunuz ki şeriat kötüdür diyebilesiniz...
Düşüncelerinizi gözden geçirmenizi isterim.Şunu söyliyim biz İslam dışı işlere hep karşı olduk gene öyleyiz.İslamı Milli Görüş olarak algılar oa göre davranırız.
Bizim görüşümüzde İslama uymayan şeylere yer yoktur.Zinayı suç olmaktan biz çıkarmadık,biz islama uymayan hiç bir şey yapmadık
.Faize düşman olduk...Bizim görüşümüze laf söylerken dikkat edin.Özellikle gemişte yaptığımız şeyleri değerlendirecekeniz bunun içine Sayın Başbakanıda katın çünküo zaman o da bizim yanımızdaydı.Dönüp başka şeyler savunduktan sonra değişti işler...
Sayın Başbakan ilk olarak Akpyi kurmadı o da bizimle refah yol hükümetindeydi...Sonradan bizi bıraktı ahde vefasızlık buydu işte.
her zaman çalıştık ve devam edeceğiz inşALLAH,HAKKI ÜSTÜN TUTAN ADİL BİR DÜZEN İÇİN...
Doğru yoldan geri dönmez benim Başbakanım.Bizde sonuna kadar destekliyoruz 8 yıldır olduğu gibi.DURMAK YOK YOLA DEVAM !.
Şeriat'a gelince evet tartışalım bunu.Çünkü çok eksiksiniz.Şeriat yönetimi bir insanı zorla ibadet etmesine zorlamaktır.Oysa ki her kişi kendinden sorumludur.İbadetini kendisi için yapar -kendisi için inanır.Ayrıca şeriat demokrasiye tamamen aykırıdır.
İnsanların dinine yönelmesi için illa şeriat yönetimi olması gerekmez.
Demokratik yönetimler ilede insanlar ibadetlerini daha refah -rahat içinde yapabiliyor ve yapabilirler.
bu yüzden Şeriat'a tamamen karşıyım.
Şeriata karşı olmak sakın ha din karşıtı gibi göstermesin bizleri.Belli ki siz böyle düşünüyorsunuz.
--
Senin görüşünde islama uymayan şeyler yoktur ama Hocanızın islam karşıtı grublar ile ilişkisini görüyoruz.
Bu nasıl bir çelişki ?Lideriniz böyle ?
Zina neden suç olsun ??
Günahını Ahirette çekmeyecek mi ??
Niye insanlar cezasını versin ki ??
AK PArti tam tersine bi yanlışı düzeltmiş.
yine diyorum
Herkes ibadetini kendi için yapar.
----
Evet sayın Başbakanımız belirttiğiniz partideydi.Belliki kendine uymayan şeyler görmüş olacakki o partide ayrılıp kendi partisini kurma gereği duymuş.Bu da gayet normaldir.Bi insanı zorla tutamazsınız demokrasiye aykırıdır.
Herkes düşüncesinde özgürdür.
Fakat siz bizden olmayan düşmanımızdır anlayışını benimsemişsiniz.
Şu an AK PArti'nin ismi refah yol olsaydı(Allah korusun) yaptığı icraatları değil eleştirmek baş tacı yapardınız.Buda ne kadar tarafsız olduğunuzun göstergesi.
Supraliminal
Açık Profil bilgileri
Supraliminal nickli üyeye özel mesaj gönderin
Supraliminal´nin Web Sitesini ziyaret edin
Supraliminal - Daha fazla Mesajını bul