Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-25-2009, 12:06   #17
Kullanıcı Adı
EZEL
Öncelikle bu forum ak partimizi yüceltme forumudur Bu forumda ak partiye oy kaybettirecek her agresif tavırdan öncelike yöneticilerin kaçınması gerekir diye düşünüyorum ben şunu kimsenin unutmamasını aklından çıkarmamasını söylemek istiyorum partimize daha önce saadet partisine gönülden bağlı olupta sadece bu ülkeyi bazı şerefsizlere bırakmamak mecliste onlara karşı daha güclü olalım diye Genel Başkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞANADA İNANDIKLARI VE GÜVENDİKLERİ İçin saadet partisinden milyonlarca oy gelmektedir Bunlardan biride benim

Bir ak partili olarak her zaman doğruları söylerim adaletli eleştirlerimi yaparım bizim partimizinde zaten diğer partilerden farkı bu biz partizan değiliz

Ülkemize gerçekten çok emeği geçen bir lider olan erbakanı eleştirirken Yukarıya konulan belge (gerçekmi değilmi umrumda bile değil ) aklıma BİZİM LİDERİMİZİN GEÇMİŞTE SÖYLEDİĞİ
YA LAİKSİN YA MÜSLÜMAN LAFINI GETİRDİ
Bu sözleri anlamak için ne üzerine söylendiğini anlamak bilmek gerekir OLDUĞU GİBİ DEĞERLENDİRMEK kesinlikle doğru bir yöntem değildir .
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır