Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-25-2009, 15:29   #62
Kullanıcı Adı
Şah-ı Geda
Alıntı:
menes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Milli Görüş'ün aldığı en fazla oy %21.38.Gerçekten iktidar olunur bununla.Zaten Ergenekoncularda Erdoğan'ın yerine Erbakan'ı ister.Neden mi çünkü Erbakan kolay lokmadır.11 ayda kovalarlar.(bknz.:28 Şubat süreci).Ancak Erdoğan aklını kullandığı için gerçeklerle yüzleşip oyunu kurallarıyla oynadığı için ülkede artık dindarlara karşı pek laf söylenemiyor.Kim getirdi ülkeyi bu duruma?(Erbakan'a göre Milli Görüşmüş %3 ile).Başbakanlıkta Erdoğan var.Tabi ki onun sayesinde oldu bu iş. Örnek mi istiyorsunuz?(bknz.:Katsayı probleminin rahatça çözümü)
Milli Görüş daha çok koşar.Koşun koşun.Dikkat edin de koşu bandından düşmeyin.
Erbakan kolay lokmadır öyle mi? Bir bak bakalım 28 Şubat'ın belgelerine, biraz siyaset bilsen aslında bu cümlelerin tekini dahi kurmazsın. Erbakan 11 ayda IMF'yi kovmasa, AB komiserlerine "Dur bakalım arkadaş, senin her dediğini yapmayız, kendine gel" demese, milletin parasını rantiyecinin,faizcinin cebinden alıp halka vermese elbette AKP gibi iktidarda kalırdı. Bunun yanı sıra Erbakan D-8 gibi bir proje ile İslam Birliği kurdu, AKP ise AB kapısında düçar olmaktan başka bir şey yapamadı. Erbakan müslümanlarla birlik kurdu, Erdoğan ise ABD ve İsrail ile. Söyler misin Tayyip Erdoğan Iraklı müslüman kadınlara tecavüz edenler için "Kahraman ABD askerleri evlerine sağ salim dönebilsinler diye dua ediyorum. " dedikten sonra iktidarda olmasının ne anlamı var müslümanlar için.
Son sözüm de katsayı çözümünüz! için. Katsayı problemi kağıt üzerinde kaldırıldı evet. Ancak meslek liselerinin eğitim öğretim programı alt üst edildiğinden bu çözüm sadece lafta kalacak. Çünkü bu çocukların hiçbiri açıklarını kapatıp üniversiteye giremeyecekler. Kaldı ki 8 senelik iktidarda yapılabilen tek olumlu şeyin bu olması ilginçtir. Bir parmak bal hesabı.
Şah-ı Geda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla