Bence temel hata şurada: Neden İslami bir anlayış iktidarda kalamasın ki? Eğer 28 Şubat sonrası sizin gibi düşünenler Milli Görüş'e sahip çıkmak yerine kartel medyanın gazıyla başka mecralara akmasaydınız pek tabii olarak Milli Görüş iktidarda kalmaya devam edecekti.
Ayrıca laiklikle yaşam gibi bir arzum yok elhamdülillah. Ben demokrasiden bahsettim. Laikliğin İslam'la taban tabana zıt olduğunu çok şükür biliyorum.
Tam da konu buraya gelmişken söylemeden edemeyeceğim: AKP aldığı oyların Milli Görüş oyları olduğunu bilmiyor mu? Sayın Başbakan'ın 29 Mart öncesi "Bizim yüzde kaç alacağımızdan ziyade Saadet'in %6yı bulmaması önemlidir." cümlesini kaç tane AKP'li biliyor? Medya önünde bağıra çağıra "Gömleği çıkarttık" deseler de teşkilatlarının oy toplamak için "Bizi Erbakan görevlendirdi, onun isteği ile ikiye ayrıldık." dediklerinden haberdar değiliz mi sanıyorsunuz. Hem Milli Görüş'ü terk edip Siyonizm tarafından oynanan oyuna dahil olacaksınız, hem Milli Görüş'ü kullanıp oy alacaksınız hem de Milli Görüş'ü eleştireceksiniz. Yapmayın Allah aşkına, din kardeşiyiz.
Son söz: İktidar olabilmek için takiyye yapmak hangi İslami inancın gereğidir? Ya da hangi dinin gereğidir? Buna da bir cevap veriniz lütfen. Selametle
|