Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-25-2009, 18:06   #6
Kullanıcı Adı
montenegro
Alıntı:
Şah-ı Geda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Erbakan kolay lokmadır öyle mi? Bir bak bakalım 28 Şubat'ın belgelerine, biraz siyaset bilsen aslında bu cümlelerin tekini dahi kurmazsın. Erbakan 11 ayda IMF'yi kovmasa, AB komiserlerine "Dur bakalım arkadaş, senin her dediğini yapmayız, kendine gel" demese, milletin parasını rantiyecinin,faizcinin cebinden alıp halka vermese elbette AKP gibi iktidarda kalırdı. Bunun yanı sıra Erbakan D-8 gibi bir proje ile İslam Birliği kurdu, AKP ise AB kapısında düçar olmaktan başka bir şey yapamadı. Erbakan müslümanlarla birlik kurdu, Erdoğan ise ABD ve İsrail ile. Söyler misin Tayyip Erdoğan Iraklı müslüman kadınlara tecavüz edenler için "Kahraman ABD askerleri evlerine sağ salim dönebilsinler diye dua ediyorum. " dedikten sonra iktidarda olmasının ne anlamı var müslümanlar için.
Son sözüm de katsayı çözümünüz! için. Katsayı problemi kağıt üzerinde kaldırıldı evet. Ancak meslek liselerinin eğitim öğretim programı alt üst edildiğinden bu çözüm sadece lafta kalacak. Çünkü bu çocukların hiçbiri açıklarını kapatıp üniversiteye giremeyecekler. Kaldı ki 8 senelik iktidarda yapılabilen tek olumlu şeyin bu olması ilginçtir. Bir parmak bal hesabı.

acaba AB ye karşı olurken kaç tane AB ye uyum müzakekelerinde uyum paketlerinde ne olmuş alıp bi okudunuz mu

bu paketlerin uyum yasalarının hiçbirinde ülkeye zararlı hiçbir şey olmamıştır

Türkiye AB ye uyum sürecinde başarılı diplomatik ataklar yapmış AB den milyarlarca karşılıksız kredi almış ve kredilerle halkımıza yol hastahane okul havaalanı yapmış

2014 yılında müzakereler bitecek o zamana kadar AB den alacağımız krediyi alır ülkemize istediğimiz yatırımı yaparız 2014 ten sonra AB bizi ister alsın ister almasın çokta önemli değil

ama sizin AB diye karşı çıktığınız uyum çerçevsinde bu ülke

hızlı trene kavuştu

yollar ,tüneller,viyadüklere kavuştu

ambulanslı helikopterlere kavuştu

hastahanelere kavuştu

ve daha sayamayacağım nice kamu hizmetleri bu ülkeye geldi

şimdi soruyorum size bilmediğiniz bunların neresi yanlış

bilmediğiniz şeylerin düşmanısınız
montenegro isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla