Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-26-2009, 19:34   #9
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
mücahid55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
akpartiye oy verenler cehennemliktir demiyor hocamız. demezde, böyle bir şeyi kasttetdiğini düşünüyorsanız hocamızı hiç tanımamışsınız demektir. burada akpartiye oy verilirse liyakatsız yönetim sonucu ülkenin çekeceği zorluklar kastedilmiştir. sonra bu sözü söyledi diye artık belge aramadan hocamız hakkında atılan her iftiraya inanmak asıl hangi mantıkla örtüşüyor..
BEN BİZZAT İZLEDİM!Hoca bize resmen cehennemlik dedi!Ben kendi gözüme inanırım!Kulaklarımla duyduğum o söze!Direk yada ima yoluyla!Neticede ona oy verirseniz akıbetiniz kötü olur diyor adam!NE HAKLA! Peygamberimiz(sav) bile bulunduğu duvarın arkasını görmezken,bir aciz kul mu bize kime oy verirse cennete yada cehenneme gideceğimize karar veriyor? Bunlar daha hiç!97 yılında partsinin kapatılmasına neden olan diğer sözleri asıl meselede işinize gelmiyor!

Bu resmen küfürdür!AK Partiye oy verilmesin diye her türlü örnek verilir ama böyle adi bir örnek verilemez!Bir müslüman din kardeşine şaka yoluyla dahi kafir lafzını kullanırsa küfre girer!AYETLE SABİTTİR!Nerde kalmış sizin din bilginiz birde cihad takımı oalcaklar..Va veylaa..Papucumun cihaderleri!

Alıntı:
birde belge koymuşsunuz. nedir o?
irticayla mücadele konusu var. irticayla herkes mücadele etmeli. siz gericilikten yanamısınız..
Bu belge sizin için UTANÇ KAYNAĞI olmalı! Yazık..
Bu belgeyi niçin imzalatmışlar erbakana okudunuz mu konuyu?
Erbakan'ın ''refaha oy vermeyenler patates dinindendir,fakire değil refah partisine zekat verin'' gibi küfre giren sözleri üzerine askerler onu uyarmıştır!Bu söylemleri söyledği için İRTİCA BELGESİ İMZALATMIŞLARDIR! Bu sözleri söylememiş olsa o ADİ BELGEYİDE imzalamazdı!
İşte kanıtı ortada ne bekliyorsunuz?

Bu gün ülkemizde her dini konferansta şikayetler yükseliyor,kutlu doğum haftasında ilahi okundu diye irticayla mücadele belgesine güvenerek bizlere saldırılıyor, partimize dava açılıyor! Bunun müsebbibi,yani dinimizii her ağzımıza alışımızıda karşımıza irtica mücadelesi belgesiyle çıkmalarının müsebbibi bu adi belgeyi imzalayan ERBAKANDIR!

İnsan dinini konuşmaktan,savunmaktan korkar mı hiç?Hani sizin cihad sevdanız?! Bu gericilik midir? Erbakan o adi belgeyi imzalamamış olsaydı ben bu gün belkide okuluma başörtüsüyle girerdim!Ama yok her dini söylemimizde o belge gözümüze sokulup bize engel oluyor!

Dinimden bahsettiğim için bana irticacı diyenlerle sizin bu gericisiniz söylemi arasında hiç bir fark yok!Çünkü o irtica belgesi ilerlemek için çıkmamıştır!

Bir genç okulda namaz kılıyor diye hemen göz altına alınıyor!SEBEP!! İrticai SUÇ!! Peki neye dayanılarak yapılıyor bu gözaltı..O ADİ BELGEYE DAYANILARAK! Bu mu sizin ilericilik anlayışınız!?

O irticayle mücadele kurulu kurulmasa bunlar olurmuydu?? İrticayla mücadele ne demek biliyor musnuz siz?? DİNLE MÜCADELE DEMEK! Hala mı gericiyiz! UTANIN!!

Alıntı:
hocamızın imzası , ihl ler kapatılsın, kuran kursları kapatılsın, başötrüsü yasaklansın gibi bir maddenin altında var mı? yok.ayrıca mgk kararları tavsiye niteliğindedir. bu kararları hükümet isterse uygular istemezse uygulamaz.
bu yasakların hangi biri Erbakan hocamız hükümeti döneminde kanunlaştı? hiçbiri.

Bu yasakların sebebi o irtica belgesini imzalayan erbakandır!
Hala başörtüsü sorunu diyorsunuz utanmadan! Hükümet nasıl mücadele etti ama, kapatma davası bile açıldı bu yüzden!

Sebebi neydi? İrticai SUÇ! Peki neye dayanarak!Ülkemizde vaktiyle yürürlüğe konulan, İRTİCAYLA MÜCADELEYE dayanarak!!
PEKİ Kim bu mücadele kurulunun kurulmasına onay verdi? ERBAKAN!!

NERDE BELGESİ?
İŞTE BURADA!

BU BELGE GAZETE KÜPÜRÜ MÜ?
HAYIR KAPI GİBİ DEVLET BELGESİ!

Aksi iddianız varsa kanıtlayın! Yorum değil kanıt bekliyoruz!Belge ortada!Hala atıp tutuyorsunuz!
GÖRELİM!!!