09-26-2009, 19:42
|
|
|
Alıntı:
mücahid55 Nickli Üyeden Alıntı
Hocamızın yapmadığını sizde biliyorsunuzda nedir bu onu bahane ettiler.
hocamızı yapmadıklarından değil yaptıklarından sorumlu tutabiliriz.
|
Hocanız bunu yaptığı için o belgeyi imzaladı zaten be..
Eğer ''hayır ben irticai söz etmedim,bu söylenenler yalandır kimse kanıtlayamaz'' diyip kendisini savunup o belgeyi imzalamasaydı evet haklıydınız!Ama bu söylemleri söyleidği için boynu bükük o belgeyide imzaladı! Madem o sözleri sarfetmedi o hade niye askeirn önübne koyduğu o belgeyi kabul edip imzaladı? Madem haklıydı ben demedim o yüzden imzalamıyorum deseydi! Diyebildi mi? HAYIR!
Erbakan zamanında yok örtüde varmışta,kuran kurslarıda varmışta..Evet varmış ama sonrasında olmamaıs için ona PAŞA PAŞA BU BELGEYİ İMZALATMIŞLAR!!ALIN SİZE İŞBİRLİĞİ!!
Peki o belge olmasa bu gün o kuran kurslarımızda ''irticai tehlike'' diye kapatılabilir miydi be adam?
Başörtüsüytle okula girmek isteyenlere ''irticai eylemciler'' diye göz altı uygulamaları yapılır mıydı??
Kendi hükümet döneminde; kutlu doğum haftasında okullarda ilahi okutturulmasına müsade etti diye ''irticacı hükümet'' şeklinde AK PARTİ'YE dava açılabilir miydi??
O belge olmasaydıu irticayla mücadele de olmaz,dini her ağzına alan kamu görevlisi fişlenmez,kimse dininden imanından böyle öksüz bırakılmazdı!!
Daha bana belgeyi savunuyorlar..Yazıklar olsun!!
|
|
|