Konu
:
Erbakan'ı SUSTURAN YANIT!
Tekil Mesaj gösterimi
09-26-2009, 19:45
#
7
Kullanıcı Adı
mücahid55
Alıntı:
duyguseli
Nickli Üyeden Alıntı
Hocanız bunu yaptığı için o belgeyi imzaladı zaten be..
Eğer ''hayır ben irticai söz etmedim,bu söylenenler yalandır kimse kanıtlayamaz'' diyip kendisini savunup o belgeyi imzalamasaydı evet haklıydınız!Ama bu söylemleri söyleidği için boynu bükük o belgeyide imzaladı! Madem o sözleri sarfetmedi o hade niye askeirn önübne koyduğu o belgeyi kabul edip imzaladı? Madem haklıydı ben demedim o yüzden imzalamıyorum deseydi! Diyebildi mi? HAYIR!
Erbakan zamanında yok örtüde varmışta,kuran kurslarıda varmışta..Evet varmış ama sonrasında olmamaıs için ona PAŞA PAŞA BU BELGEYİ İMZALATMIŞLAR!!ALIN SİZE İŞBİRLİĞİ!!
Peki o belge olmasa bu gün o kuran kurslarımızda ''irticai tehlike'' diye kapatılabilir miydi be adam?
Başörtüsüytle okula girmek isteyenlere ''irticai eylemciler'' diye göz altı uygulamaları yapılır mıydı??
Kendi hükümet döneminde; kutlu doğum haftasında okullarda ilahi okutturulmasına müsade etti diye ''irticacı hükümet'' şeklinde AK PARTİ'YE dava açılabilir miydi??
O belge olmasaydıu irticayla mücadele de olmaz,dini her ağzına alan kamu görevlisi fişlenmez,kimse dininden imanından böyle öksüz bırakılmazdı!!
Daha bana belgeyi savunuyorlar..Yazıklar olsun
!!
bunlar varsayım...
mücahid55
Açık Profil bilgileri
mücahid55 nickli üyeye özel mesaj gönderin
mücahid55 - Daha fazla Mesajını bul