Alıntı:
Asil25 Nickli Üyeden Alıntı
Duyguseli seninle tarafsız bir platfromda her konuda münazara etmeye hazırım,sizin burada despotluğunuz var istediğiniz anda konuyu kaldırıp yazılanlarıda siliyorsunuz,yürğiniz yetiyorsa başka bir tarafsız forumda bu konuları konuşalım buyrun gelin,hatta akpartili bir çok arkadaşta var tabi aynı zamanda başka fikirde olan arkadaşlarda,öyle burada hakaret etmeyle ve sonrasında hiç suçsuz yere yasaklamayla yazı ve konuyu kaldırmayla olmuyor...
sizler fikrinize güvenmeyen sadece despot bir yönetim sergileyen bir anlayıştasınız,bu kabuğunuzu kırın sonra milleti foruma çağırın...
he sadece akparti meseleleri konuşacaksınızda akparti li olmuyan arkadaşları foruma kabul etmeyin olsun bitsin...
şu yazdığınız hakaretleri ben ateistlerin forumlarında görmedim,kene,sap ve daha niceleri uleyn diye seslenmeler..ve bakın asil25 olarak size bu şekilde yazdığım bir yazım varmı ama sizler yönetici olarak bunları yazıyorsunuz..
sizin o koyduğunuz belgeye cevap yazsamda yazar yazmaz konuyu kaldırıp cevabı sileceksiniz,sizce hakaret içermeyen yazıları silmek emeğe saygısızlık değilmi?
(bakalım şimdi ne şekilde hakaret edeceksiniz)
|
bütün bu hakaretlere katlanma sebebimi Allah (cc) biliyor buda bana yeter.