Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-27-2009, 18:17   #82
Kullanıcı Adı
Berr Ak
Standart
Alıntı:
elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Foruma sızarak oyları bölmek gibi komedi bir yorum daha görmedim, kusura bakmayın ama bu oylar hemen bölünmeye meyledecek kadar zeminsiz mi verilmiş; herkesin aklı var,fikri var, tercihi var; böyle bir tedirginliğe gerek yok, diye düşünüyorum. O nedenle celallenmenize gerek yok.



Güzel kardeşim , ciddiyetsiz yorumlar yapmakla nereye varabiliyorsunuz anlamış değilim. Milli Görüş hakkında hakkıyla bilginiz yoksa zikrinizde olmasın lütfen

Efendim bence sizlerin ak partiden haberi yok, tarihi hakkında bir kitap alıp okumanızı tavsiye edeceğim.Zira zamanında takip etmemişsiniz ya da yaşınızdan dolayı olanların farkında değildiniz.Milli görüşün durduğu yer bellidir, partisi de bellidir, sandıkta aldığı oy da bellidir.Ben ak parti seçmenine sizden daha çok inanıyorum.Seçim zamanı da muhalefetin saadete yüklenmesi gerektiğini belirten videolar bile yayınlandı.Tkip etseniz böyle konuşamazdınız.Bu tarz konuşmalarla kimse kanmaz zaten ben de bunu ifade ettim ama siz kafanızdakileri yazmışsınız.
üstte de söyledim ondan alıntı YAPAMAMIŞSINIZ.siyasi vurgular bekliyorum.Burası ak partinin forumudur.Saadet propagandası yapılırsa karşısında elbette bizleri bulur.
Berr Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla