Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2009, 01:13   #39
Kullanıcı Adı
redyellow
farukcum:

Canım, ciğerim, akpli kardeşim:

Uzunnnn uzunnnnn dedikodu gibi yazmana gerek yok.

Petrolofisi Erbakanın başbakan olduğu hükümet döneminde özelleştirilmemiştir.

Aksini idda ediyorsun buyur ispatla.

Bak ben özelleştirmeye felan karşı değilim haaaaa... ben burda söylenen bir yalana karşıyım.

Eğer erbakan hükümeti özelleştirmiş olsaydı tutar savunurdum. Ama olmayan bir şeyi olmuş gib göstermek yanlıştır, ben buna itiraz ediyorum.

Alıntı:

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı

54. Hükümet: Erbakan - Çiller

Resim normal boyutlarından daha küçük görünüyor.Tam Boyutları için Tıklayınız . 840x398 ve 36KB.
Faruk bey:

Burada PETROLOFİSİNİN ERBAKAN-ÇİLLER HÜKÜMETİ DÖNEMİNDE SATILDIĞINI YAZMIŞSINIZ.

Bir yanlışlığınız olmasın?

Nedir belgeniz?

Alıntı:

PO'nun yüzde 35 pazar payı bulunuyor

1941'de kamu iktisadi teşekkülü olarak kurulan PO'nun yüzde 51'lik kamu payı 2000'de 1 milyar 260 milyon dolara İş - Doğan ortaklığına satılarak özelleştirildi. 2002'de ise PO'nun kamuda kalan payı halka arz edildi.
Doğan Holding, Eylül 2005'te, İş Bankası mülkiyetindeki PO hisselerini 616 milyon dolara devralarak şirketteki payını yüzde 44.31'den yüzde 88.86'ya, 28 Ekim'de tamamlanan çağrı sonrasında da yüzde 92.98'e çıkartmıştı.
Doğan Grubu, 24 Ocak'ta PO'nun yüzde 6.25'ini yurtdışında kurumsal yatırımcılara sattı. Böylece şirketteki payı yüzde 86.73'e düştü. PO'nun Türkiye'nin akaryakıt dağıtımındaki payı yüzde 35.

http://www.milliyet.com.tr/2006/03/1...omi/eko01.html

Burdaki haberde petrolofisinin 1941 yılında KAMU KURULUŞU olarak faaliyete geçtiği,

2005 yılında yüzde 51 kamu hissesinin iş-doğan ortaklığına satıldığı,

2002 de kalan payın halka arzedildiği vs. yazıyor.

Erbakan hükümeti 1996 temmuz-1997 temmuza (ayda yanılıyor olabilirim) kadar oldu.

Bu konuda açıklama yaparmısınız?

Bak ben bunları yazmışım.

Ve yıl veriyorum, tarih veriyorum.

Sen de ya belgele ya da yahu yanlış yazmışız de.

Bunu demek de güzel bir erdemdir kardeş.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla