Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2007, 02:27   #9
Kullanıcı Adı
mavera,
Standart coca cola nın anlamı (tersten okunuşu) (içenler için )
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar tamam cola ya karsiyiz ancak yukarida yazilanlara inaniyormuyuz gercekten??..
yok yan cevirelim, ters okuyalim, sagdan bakalim, sola yatiralim niye bunlara gerek duyuluyor ki! icmeyin olsun bitsin ama böyle kelime oyunlari bana hic ama hic inandirici gelmiyor..
kimse kusura bakmasin ama coca cola bir markadir ve büyük bir kitleye hitap ediyor böyle büyük kitleye hitap eden bir marka böyle birseye tenezzül etmez..
colayi mi savunuyorum hayir! ama böyle basit seylerede acikcasi kendimi inandirmak istemiyorum..buyrun daha iyisini yapalimda, onu icelim...
kahrolsun amerika deriz amerika sigarasi, kolasi iceriz..var bir terslik ama nerede acaba ;)
haklısın...cok haklısın..acaba ne zaman bulcaz bu terslıgı.. :-\
arapca bilmesem bende yukaridakilere kanmistim..inanirmisin kardes bana günde bir cok mail geliyor böyle..yok söyle okununca sunu kasdediyor, böyle olunca bu oluyor birde bunu bilmem kac kisiye gönder diye not düsmeyide eksik etmiyorlar..
artik o tür mailleri hic okumuyorum, siliyorum cogunun altinda iletmezsem helak olacagim yaziyordu!..
evet karholsun emperyalizm, kahrolsun amerika..ee ben levis giyiniyorum, agzimda malboro ve önümde coca cola var!..
bu basligi acan arkadasi tenzih ederim, sözüm meclisten disari yok yok disari degil meclisten iceri aslinda sorun nerede arkadaslar ya biz gercekten inanmiyoruz yada bazi seyler sadece lafta kaliyor...
buyrun bir arastirin coca cola en cok hangi ülkelerde tüketiliyor..amerikan mallarini yada o maillerle yollanilan ve devamli protesto edilmesi istenilen ürünler hangi ülkelerde cogunlukta tüketiliyor..
acaba düsünüyorum biz protesto ederken, reklam mi yapiyoruz!..neden daha iyisini üretip onu cezbedici yapmak yerine böyle kelime oyunlariyla caydirici olmaya calisiyoruz...
hadi ufakken cayardim icmezdim gerci o zaman paramiz yoktu ki icelim simdi ne kadar caydirici söyle bir etrafimiza bakalim ve öyle cevap verelim..
sürcü lisan ettiysek affola ;)..