Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-22-2009, 12:27   #97
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Karabulut cinayetinde ilginç şüpheli

Cem Garipoğlu'nun babasının sevgilisi olduğu ileri sürülen ve soruşturmada adı “Gülşah Abla” olarak geçen Gülşah Ker***çi, şüpheli sıfatıyla ifade verdi.Münevver'in günlüğünde Cem'in babası Mehmet Nida Garipoğlu'nun sevgilisi olduğu iddia edilen ve Karabulut ailesinin avukatı tarafından cinayetin ardından evi temizletmekle suçlanılan Gülşah Ker***çi, savcılığa ifade verdi.

Ker***çi, saat 11.00 sıralarında İstanbul Adliyesi'ne getirilerek şüpheli olarak ifadesine başvuruldu. Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcıları Faruk Erşen Yılmaz ve Mustafa Öztürk tarafından yaklaşık 1 saat süreyle sorgulanan Ker***çi, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine “Cinayeti ben mi işledim” diyerek tepki gösteren Gülşah Ker***çi, kendisini bekleyen cipe binerek adliyeden uzaklaştı.

“O EVE HİÇ GİTMEDİM”
Ker***çi ifadesinde Cem Garipoğlu'nun cinayeti işlediği dönemde geçirdiği bir ameliyat nedeniyle 10 günlük rapor aldığını ve olay günü de raporlu olarak evinde bulunduğunu söyledi. Ker***çi, cinayet günü baba Garipoğlu ile saat 20.30'daki telefon görüşmesi ile ilgili olarak da “O gün de bana ne zaman işe geleceğimi sormuştu” dediği öğrenildi.

Öte yandan Karabulut ailesinin avukatı Rezzan Epözdemir, 2 gizli tanığı ifade vermeleri için hazırlık yaptıklarını söyledi.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla