Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-22-2009, 15:44   #45
Kullanıcı Adı
depare
Açılımı halaha destekliyorum ama endişelerim var...
Yapılan karşılama törenleri gerçekten pkk'nın bitmesini ve barışın geleceğini kutlamak içinmi yapılıyor yoksa başka sebeplerimi var..?
Mesela Diyarbakırda ki karşılama törenin'de bir kişinin elin'de "Birinci Dünya Barış Günü" yazılı pankart var evet bu güzel bir slogan ama aynı tören'de bir çok çocuğun elinde babaları tarafından tutuşturulmuş oyuncak silahlar var...
Barışı silahla kutlamak en zıt iki tasvirdir bunların kutladıkları barış ne türden bir barış onu düşünüyorum...
Başka bir mesele bu teröristleri bu kadar kişi coşkuyla karşıladıktan sonra bunlar parti kurmaya kalkarlar mı acaba..?
Eğer kalkarsalar engellenecekler mi yoksa demokrasi devreye girecek ve önleri açılıp kurabilecekler mi eğer kurmalarına izin verilirse Türkiye de ne gibi şeyler olacak onu kestirmeye çalışıyorum eğer izin verilmezse yine neler olabilir bunuda düşünüyorum...
Şu Demokrasi yokmu kimi zaman işe yarar ama kimi zaman ülkeyi mahveder onun için halkın yönetimine karşıyım bu yüzden antidemokratım ama sistem bu onun için oy kullanıp tarafımı belli etmek zorundayım...
Her şeyi zaman gösterecek en hayırlısı olsun temennisinde bulunuyorum her zaman...
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla