Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-24-2009, 18:12   #128
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
çiğdem1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
''CAHİL'' KELİMESİ konularda bilgisi olmadan eleştiri yapanlar için kullanılır ve bir hakaret değildir.
Size Türk Dil Kurumunun Sözlüğünü okumanızı tavsiye ediyorum buna ihtiyacınız var
hayırlı geceler...

Evet Yalçın başkanımız konuyu kapatmış..
Ama..
Benim yorumuma yapılan bu yanlışı düzeltmekte benim boynumun borcudur!Yanlış değilde cehaleti düzeltmek boynumun borcudur!

Evet güzel demişsiniz bilgisi olmayan konularda yorum yapana cahil denir! Yalnız ufak bir yanlışınız var..Yoksa cahillik mi diyeyim bilmiyorum..
Biz burada bilgi paylaşmıyoruz hanımefendi,FİKİR PAYLAŞIYORUZ..

Hiçkimse fikrini paylaştığı için bir diğer kimseye CAHİL lafzını kullanamaz hanımefendi!!Fikrini belirten kimseye cahil denilmez!Efendice kendi fikriyle karşılık verilir yada katılmıyorum denilir!

Türk dil kurumunun bu konuyla alakası yoktur işte bunu ortaya koymak bir cehalettir..Siz yukarıda kendinizi tarif etmişsiniz sanıyorum..

Aynı ıp adreslerine sahip olduğunuz arkadaşınız,kardeşiniz vs her kimse,bir üyemiz fikrini söylediği için ona CAHİL deme edepsizliğini göstermiştir ve bizde yorumunu silip edepli olmaya davet ettik..

Fikrini söyleyen birine sırf kendisi katılmıyor diye cahil demek CEHALETİN TA KENDİSİDİR!

(NOKTA)