ben ilk oyumu saadete vermiştim. sonraki üç oyumu 2004 2007 2009 ak parti.. ailemde öyle. saadet partisi kardeş partimiz. ben burada sayın erbakanı anlayamıyorum. kısır falan değil. sayın erbakan memleket için çok hizmet etmiş biri. ama artık bayrağı sayın erdoğan almış. destek olması lazım. ayrıca hatalarınıda söyleyebilir. ama üslubu çok kırıcı.mesela sayın erdoğan hapise gittiğinde sayın erbakan tayyip beyi ziyaret etti mi. tayyip bey hepimiz için şanstır. bunu görmezsek hata olur. chp ve mhp seçimde ittifak yaptı. gizli olsada. ne oldu. balıkesir manisa antalya ısparta kaybedildi. hele izmirin kemalpaşasının kaybedilmesi tam bir facia.kemalpaşada ak parti saadet ve chp kafa kafaya geldi. chp az farkla kazandı. yani oylar bölündü chp aradan sıyrıldı.. yandaş medya ak partiyi saadetle bölmeyi istiyor. ben diyorum ki kim siyaseten güçlü ise onu destekleyelim. saadet güçlü olsa idi ben her türlü eleştirime rağmen desteklerdim. ama şimdi ak parti güçlü. desteklenmeli.kimseyi peşinen eleştirmeyiz. ama görünenlerde bunu gösteriyor. selametle...
|