Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2009, 14:50   #14
Kullanıcı Adı
birisi01
ne demek islami uyanışı erbakan başlattı. bu ülke 1000 yıldır müslüman hemde ehl-i sünnet müslüman. baasçıların şiilerin vahabbilerin elini öpmedide ne yaptı peki, bunu ispatlar görüntüleri heryerde bulmak mümkün. en basit örnek kaddafi gibi bi insanın önünde ülkenin şerefini 5 paralık etti. recep tayyip erdoğan demişsin. unutmaki başbakan milli görüşten çok şükür sıyrılmış bir insan. niye ve nasıl sıyrıldığını ben çok iyi biliyorum..onlar burda söylenmez... süleyman demireli seven ve öven bir insan değilim ama bu isimler süleymanı necmettini bülenti hepsi bir bunların. hepsi bu ülkeye zararı dokunan insanlar.adil düzenden bahsetmişsin. ne zaman adalet getirdiki. her konuşması her hareketi fitne çıkarttı ülkeyi karıştırdı. askeriyenin oyuncağı haline gelip ki bunun en basit örneği başbakanlıkta verilen iftardır. bu iftar erbakanın insayitifinde değil askeriyenin baskısı ile olmuştur. askeriyenin oyuncağı olup askeriyenin darbesine zemin hazırladı. sonunda koltuğu bırakıp KAÇTI. benzer bir durumda başbakanın duruşu bellidir. herkes bunu bilir anlatmaya gerek yok.milli görüş coşkusu diye bir şey yok bu sadece sizin gibi yüzde 2.5 luk bir kısmın inandığı vahabbi ve şii görüşlerinden oluşan bi safsata fitne başka birşey değil.ELHAMDULLILAH erbakan ve onun gibilerinin devri bitti, tırsıp kaçma dönemi bitti. kaddafi gibilerinin elinde maskara olma bitti. sözde israil düşmanı olupta israille gizli anlaşmalara dönemi bitti. şimdi ortadoğuda daha etkin bir türkiye var dahada etkinleşecek ortadoğu tekrar bizim yönetimimize gececek. biz bugün olacakları 5 sene önce biliyorduk 10 sene sonra olacaklarıda biliyoruz. asıl kırılma noktası 2023. türkiye süpergüç olma yolunda adım adım ilerken artık daha fazla mide bulandırmayın. sevmeyebilirsiniz ama takdir edin. başka deyişle gölge etmeyin başka ihsan istemez.
bu arada erbakan hakkında söylenecek daha çok söz var ama söylemeye değmez nede olsa yakın zamanda hepsi ortaya cıkacak o zaman siz görürsünüz..
birisi01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır