Alıntı:
birisi01 Nickli Üyeden Alıntı
ne demek islami uyanışı erbakan başlattı. bu ülke 1000 yıldır müslüman hemde ehl-i sünnet müslüman. baasçıların şiilerin vahabbilerin elini öpmedide ne yaptı peki, bunu ispatlar görüntüleri heryerde bulmak mümkün. en basit örnek kaddafi gibi bi insanın önünde ülkenin şerefini 5 paralık etti. recep tayyip erdoğan demişsin. unutmaki başbakan milli görüşten çok şükür sıyrılmış bir insan. niye ve nasıl sıyrıldığını ben çok iyi biliyorum..onlar burda söylenmez... süleyman demireli seven ve öven bir insan değilim ama bu isimler süleymanı necmettini bülenti hepsi bir bunların. hepsi bu ülkeye zararı dokunan insanlar.adil düzenden bahsetmişsin. ne zaman adalet getirdiki. her konuşması her hareketi fitne çıkarttı ülkeyi karıştırdı. askeriyenin oyuncağı haline gelip ki bunun en basit örneği başbakanlıkta verilen iftardır. bu iftar erbakanın insayitifinde değil askeriyenin baskısı ile olmuştur. askeriyenin oyuncağı olup askeriyenin darbesine zemin hazırladı. sonunda koltuğu bırakıp KAÇTI. benzer bir durumda başbakanın duruşu bellidir. herkes bunu bilir anlatmaya gerek yok.milli görüş coşkusu diye bir şey yok bu sadece sizin gibi yüzde 2.5 luk bir kısmın inandığı vahabbi ve şii görüşlerinden oluşan bi safsata fitne başka birşey değil.ELHAMDULLILAH erbakan ve onun gibilerinin devri bitti, tırsıp kaçma dönemi bitti. kaddafi gibilerinin elinde maskara olma bitti. sözde israil düşmanı olupta israille gizli anlaşmalara dönemi bitti. şimdi ortadoğuda daha etkin bir türkiye var dahada etkinleşecek ortadoğu tekrar bizim yönetimimize gececek. biz bugün olacakları 5 sene önce biliyorduk 10 sene sonra olacaklarıda biliyoruz. asıl kırılma noktası 2023. türkiye süpergüç olma yolunda adım adım ilerken artık daha fazla mide bulandırmayın. sevmeyebilirsiniz ama takdir edin. başka deyişle gölge etmeyin başka ihsan istemez.
bu arada erbakan hakkında söylenecek daha çok söz var ama söylemeye değmez nede olsa yakın zamanda hepsi ortaya cıkacak o zaman siz görürsünüz..
|
Bu ülke tabi ki bin yıldır müslüman ama yüz yıl öncesinden başlayan kırılma hepimizin malumu. Milli Mücadelenin Kazım Karabekir, Ali Fuat Cebesoy gibi kahraman paşalarını İstiklal mahkemelerinde yargılayan zihniyet bu ülkenin bin yıllık müslümanlığını köklerinden koparmak için elinden geleni ardına koymadı. Miletin azmiyle yeniden dirilen bu ülkeyi yöneten 40 yıllık sözde Cumhuriyet (milli (!) şef dönemi) maalesef milletine sırt çevirdi, milletinin değerleriyle savaştı. İşte Erbakan İslami uyanışı ve milleti iktidara taşıma hareketini bu noktada başlattı. Sizin şahitliğiniz tarihin şahitliği yanında bir hiçtir. Süleyman Demirel ile Necmettin Erbakanı ve Bülent Arınç'ı aynı kefeye koyamazsınız çünkü terazi bunu kabul etmez. Ayrıca bu ülkenin medarı iftiharı hepimizin abisi Bülent Arınç'tan Bülent diye bahsetmeniz de seviye algınızı ve AK Parti'den ne anladığınızı ortaya koyuyor. Sizi kendi bakış açınız ve önyargı kalıplarıyla bezenmiş pencerenizle baş başa bırakırken şunu iyi bilmenizi istiyorum köklerinden koparılmış bir AK Parti temelsiz fırlayan bina gibi olur, belli bir seviyeye geldikten sonra boşluğa düşer onun için AK Parti'yi AK Parti yapan değerleri savunmak bizim vazifemiz. Son olarak şunu söylemek istiyorum; bizler yiğidi öldürürüz ama hakkını veririz. Bizim için vefa İstanbul'da bir semt değil. Bize kızsa da tuhaf tuhaf benzetmeler yapsa da şahsi olarak Erbakan Hoca'ya olan güvenim ve saygım daimi kalacaktır. Milli Görüş ve AK Parti bu toprakların mayasıdır.