Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2009, 15:51   #23
Kullanıcı Adı
mücahid55
Alıntı:
Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocamıza siyasete bulaşmasın diyerek yol göstermeye!çalışanlarda var... niçin? siyaset kominizm, faşizm, kapitalizm isteyenler ve devleti bu düzenlere göre yönetmek isteyenlere mi kalsın? Allah'ın ilahi nizamına dayalı bir adil düzen kurmaya çalışan milli görüş herzaman batılı ve batıl düzenlere karşı mücadele edecektir.

Sevgili kardeşim Erbakan hocaya yol gösterebilecek kadar birikim ve donanımım yok bu noktada haddimi bilirim. Benim üstünde durduğum mesele çok farklı , ülkemizdeki secmenin düşünçe kalıpları Allah'ın nizamına uygun yönetimi sindiremeyecek kadar bu noktada aciz , islami yaşam ,şeriaat düzeni hakkında halkın zihninde farklı kurgulanan bir bilinc varsaki var bu noktada elinizdeki kitle azlığı sayesinde üstünde gezintiğiniz sistemin içinde size sahip olduğunuz birikimler ile siyaset yaptırmaz lar diye iyi niyetle söylenmiş söylemim var. Hem şeriat düstürlarını secim meydanlarında haykıracaksınız halkın hissiyatını kullanıp bir yerlere geleceksiniz sonra devlet geleneği ile çakışan bir çok şeyle karşılaştığınızda ya halkın hissiyatına cevap vereceksiniz yada zinde güçlerin sizi yönlendirmesine direttiğiniz noktada kamuoyu ve bürokrat baskısı ile siyasete balans ayarı vermek isteyen cevrelere fırsat vermiş olacaksınız. Bu noktada ben diyorum ki önçe insanları temelde böyle bir sisteme alıştıracaksınız sonra siyasi kulvarda mücadele vereceksiniz. Siyaseten en zirve noktaya taşınsanızda tepeden insanlara şekil vermek bu asırda sonuçlanmayacak sistemdir. Siyasi dönüşümler büyük devrimler tabandaki enerji ile gerçekleşir.Siz tabanın hissiyatını kendi misyonunuz ile buluşturmatıkdan sonra ve etkin kitleye ulaşamadıktan sonra demokratik düzenin içinde emellerinize ulaşmanız beyhude olur.
burada görmeye pek alışık olmadığım nazik üslubunuzdan ötürü teşekkür ederim öncelikle.

fikirlerinize katılmam söz konusu değil. bizler müslümanız attığımız her adım dinimizin emirlerine, yasaklarına uygun olmak zorunda. siyasi alandaki mücadele metodunuz bu noktada bizim açımızdan kabul edilebilir değil. faizci kapitalist-liberal bir düzeni bir müslüman zaten kendisine düzen olarak kabul edemez. mücadelesini nasıl yapacak? bu alan bunları anlatmaya müsait değil. yanlış anlamak isteyen ve provake etmek isteyenlerle uğraşamam.
insanları böyle düzene alıştıracaksınız önce demişsiniz. akparti 7 yıllık iktidarı döneminde bu bağlamda ne gibi adımlar attı? aksi istikamette attığı adımları ahlaki ve eğitim alanında yaptığı gelişmeler!e dikkat çekerek fazla detaya girmeden ifade etmek istiyorum.
milli görüş iktidarları dönemlerinde ise sömürücü emperyalist düzenin milletimiz üzerindeki olumsuz etkileri kısıtlı imkanlarla dahi azaltılmöıştır. bu ilanihayet böyle devam edecek değildir, daha fazla oyla çok daha farklı ve rahatlatıcı hizmetleri milletimiz yine milli görüş iktidarlarında görecektir.
mücahid55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır