Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2009, 16:18   #28
Kullanıcı Adı
birisi01
siz istediğinize istediğinizi söylerseniz işinize gelmeyince kuru iftira der gecersiniz. biz bileceğimizi biliyoruz. elimizde sağlam delillere biliyoruz hemde. fitne cıkmasın diye susuyoruz. nede olsa gün gelince hepsi kendiliğinden ortaya cıkacak.
kimin ne kıymet vereceği umrumda değil.
zaten halk kimede kıymet vereceğini cok iyi biliyor.
milli görüşe verdiği kıymet yüzde 2.5 fazlası yok.
ben ülkücü kökenliyim benim babamda ülkücü babamın arkadaşlarıda... o yılları ve yaşananları cok iyi bilirim. kimin nasıl saldırdığınıda. olayı yaşayanlarmı iftira atacaklar...
başbakan şuan milli görüşcü değil bunu sakın unutmayın hatta yakından uzaktan ilgisi alakası kalmamıştır.
daha önceki mesajlardada yazdım. niye kalmadığını neyi öğrendikten sonra milli görüşü bıraktığını ben cok iyi biliyorum.tabi bunu cıkıp kendisi ortalık yerde acıklayacak değildir. bizde değiliz.
ama cok hayırlı bir iş yaptı. dua aldı..
Allah yardımcısı olsun.
.
Alıntı:
mücahid55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mesnetsiz kuru iftiralarla sadece kendi hakkınızda fikir sahibi olmamıza katkı sağlarsınız. kimse bu yazdıklarınıza kıymet vermez sanırım.

ülkücülere arkadan saldırmak mı? suizandan başka bir şey değil. hangi ülkücü milli görüş tarafından saldırıya uğramış? peki ya metin yüksel size neyi hatırlatıyor?

hala bu kafada insanlar var demek. o yıllarda sağ sol kavgasının taraftarlığını yapan aşırı uçlar bile nasıl aynı merkez tarafından kandırıldıklarını ifade ettiler.
oysa akıncı gençlik bu kavgalara taraf olmak yerine milli manevi değerlere bağlı gençlik yetiştirmekle meşguldü, şu anki başbakanımızda bunlardan sadece biri, sağcılar solcular aralarında kavga ederken, akıncı gençlik dünyanın çeşitli bölgesinde dinleri için mücadele eden mücahidlere yardıma gidiyordu.

Konu Yalçın KARACA tarafından (11-03-2009 Saat 16:25 ) değiştirilmiştir..
birisi01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır