11-04-2009, 10:40
|
|
|
Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı
Ama harbiden darıldım şimdi Cübbeli Hocanın sitesini niye fişlemediniz,fişmi kalmadı..?
Yahu adam ulusal kanaldan irticai faaliyet yaptı insan onuda fişler reklamını yapar değil mi ama (:
Daha irticai faaliyet yapan bir ton site var hani nerde onlar..? En kısa zamanda onlarıda fişleyin olmuyor ama böyle (:
itibarhaber.com bak bu çok makbule geçti işte iyi reklam oldu (:
tevhidhaber,haksöz, güzel,güzel çok güzel (:
İnternethaber,Haber7,dev-sol, ne iş...? heralde fişlerken fazla kaptırmışlar kendilerini (:
Solcu,Milliyetçi,İrticacı,milleti 30 parçaya böldünüz ne halta yaradı şimdi bu..?
Komik bunlar yahu harbiden komik yok psikolojik durumuma bağlı herhalde komik buldum ben (:
|
Milli Görüş tabanlı Haber 5'i de Fethullahçı diye geçmişler kayda..
fethullahgulen.belgeleri.com sitesi karalayıcı siteyken F.Gülen sitesi diye geçmiş...
Bunların beyni de bu kadar çalışır işte, o yüzden yıllardır bitirdikleri-bitirecekleri PKK değil de bizim gencecik askerlerimiz oldu ya..
//
Şöyle bi kısım da var;
" 28 Şubat sürecinde dönemin Başbakanı Necmettin Erbakan'a imzalatılarak ihraç edilen 1000'in üzerinde TSK mensubu gibi TSK bünyesinde cadı avı başlatılarak, YAŞ kanalıyla büyük bir tasfiye yapmak. "
Çok şey çıkacak ortaya çook..
Allah razı olsun, sonunda hakiki bir VATAN SEVER'e rastladık..
(Listede "kemalistler.net -ozgurlukbenikarakterimdir" gibi siteler de ATATÜRKÇÜ diye fişlenmiş..
Vay anam vay.. (: )
Konu FarukARSLAN. tarafından (11-04-2009 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir..
|
|
|