Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2009, 10:40   #12
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ama harbiden darıldım şimdi Cübbeli Hocanın sitesini niye fişlemediniz,fişmi kalmadı..?
Yahu adam ulusal kanaldan irticai faaliyet yaptı insan onuda fişler reklamını yapar değil mi ama (:
Daha irticai faaliyet yapan bir ton site var hani nerde onlar..? En kısa zamanda onlarıda fişleyin olmuyor ama böyle (:
itibarhaber.com bak bu çok makbule geçti işte iyi reklam oldu (:
tevhidhaber,haksöz, güzel,güzel çok güzel (:
İnternethaber,Haber7,dev-sol, ne iş...? heralde fişlerken fazla kaptırmışlar kendilerini (:
Solcu,Milliyetçi,İrticacı,milleti 30 parçaya böldünüz ne halta yaradı şimdi bu..?
Komik bunlar yahu harbiden komik yok psikolojik durumuma bağlı herhalde komik buldum ben (:
Milli Görüş tabanlı Haber 5'i de Fethullahçı diye geçmişler kayda..
fethullahgulen.belgeleri.com sitesi karalayıcı siteyken F.Gülen sitesi diye geçmiş...
Bunların beyni de bu kadar çalışır işte, o yüzden yıllardır bitirdikleri-bitirecekleri PKK değil de bizim gencecik askerlerimiz oldu ya..

//

Şöyle bi kısım da var;

" 28 Şubat sürecinde dönemin Başbakanı Necmettin Erbakan'a imzalatılarak ihraç edilen 1000'in üzerinde TSK mensubu gibi TSK bünyesinde cadı avı başlatılarak, YAŞ kanalıyla büyük bir tasfiye yapmak. "

Çok şey çıkacak ortaya çook..

Allah razı olsun, sonunda hakiki bir VATAN SEVER'e rastladık..

(Listede "kemalistler.net -ozgurlukbenikarakterimdir" gibi siteler de ATATÜRKÇÜ diye fişlenmiş..
Vay anam vay.. (: )

Konu FarukARSLAN. tarafından (11-04-2009 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla