Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2009, 13:42   #1
Kullanıcı Adı
MaU_95
Erbakan konusunda bir çok arkadaşımın hassas olduğunu görüyorum.Bu gayet normal.Ancak ben Erbakan'nın seçim döneminde telaffuz ettiği laflar CHP ve MHP'nin ağzına yakışan ancak bırakın bir siyasetçiye bir müslümana bile yakışmayacak ifadelerdir.
İşte yüz kazartıcı sözlerinden bazıları:
Eski talebesi Tayyip Erdoğan’a yüklenen Necmettin Erbakan, AKP’nin siyonizmin emrinde bir parti olduğunu söyledi

Özellikle 4.5 yıllık bu AKP iktidarı eli ile ülkede büyük tahribatlar yaptırdılar. 3 Kasım 2002 seçimlerinde; bizim arka kapıdan kaçarak AKP’de buluşanlara oy verilmemesi uyarısında bulunmuştum ama halkımız dinlemedi. İşbirlikçi AKP, ...

Lüzumsuz ampul söndürülecek, işbirlikçisi CHP`nin defteri dürülecek, 23 Temmuz sabahı Saadet güneşi parlayacak...

N.Erbakan "AKP yi avucumun içi gibi tanıyorum- onlar da maya yok- iman yok!

AKP lileri avucumun içi gibi tanıyorum- onlar siyonistlerin maşası- sanıyorlar ki un var yağ var ekmek yaparız... yapamazsınız!!!! ekmek için maya lazım, o da Allah vergisidir, AKP de maya yok maya... hiçbirşey yapamazlar

Erbakan böyle, onu böyle kabul etmeliyiz gibi sözleri de anlamsız buluyorum.Böyle olmak zorunda değil, insan her yaşta yaptığı hatadan dönebilir.Ak Parti ve Saadet evet benzer partilerdir ancak asla denk yada eşit kadar benzer değildir.Bu siyaset diyerek yalan söylemek, insanları yanlış yönlendirmek, gereksiz gerginlikler oluşturmak Erbakan gibi bir insana kesinlikle yakışmamıştır.Yaşına ve tecrubesine saygımız sonsuz.Ancak seçim döneminde ve sonrasında ettiği laflar bize köstek oldu.Oysa bu hareketi destekleyip iktidara daha güçlü gelmemizi ve kalmamızı sağlayabilirdi. Bunun için tek yapması gereken susmaktı.

Eğer hor eğer hürmet, Kişiye sözden gelir. (Yunus Emre)

O yüzden protestoya devam...

MaU_95 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder