Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2009, 14:59   #5
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
birisi01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bizim kimseyi karalama gibi bir niyetim yok. herhangi birini karalayarakda elime birşey geçmez. önceden islam hukuku vardı kısasa kısas vardı. ama şimdi MEDENİ kanunu uyguluyoruz yani islam hukuku yok ülkemizde. ama herzaman ve heryerde ilahdi adalet var. ve mutlaka tecelli eder. bu da ilahi adaletin bir tecellisidir. bu eli kanlı terörist acımamış ve MASUM insanları öldürmüş katletmiş. şimdide bana göre yetersizde olsa cezasını cekiyor. benim ülkemin insanını sırf kendi ideolojilerini kabul etmedikleri için öldüren bir insana asla ve katta acımam merhamet etmem ne durumda olursa olsun bununda milliyetcilikle hiçbir alakası yokru. vatan sevdasıyla ilgilidir.vatan sevdası dar bakış açısıysa dar bakıyorum ben bu vatana.
sizin söylediğiniz mantıkla yarın birgün abdullah öcalanda kanser olsa onuda serbest bırakalım anlamına geliyor. çünkü ikisi arasında hiçbir fark yok ikiside terörist.
sırf humanizm takılacaz diye kimi ve neyi savunduğumuza dikkat edersek yanlış anlaşılmaların önüne geçmiş oluruz. çnkü o hastanade yatan dişi yaratık humanist değildi ve acımadan insaları öldürdü.
kısasa kısas isterük ama maalesef osmanlı yok. elhamdulillah ilahi adalet tecelli ediyor ama...
Bu Dünya'nın neden bu kadar çekilmez olduğunu o kadar güzel özetliyorsunuz ki..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla