Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2009, 20:42   #50
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Alıntı:
nedering Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Atladı faşist biri tek milet ne zamandan beri ırkcılık oldu yüzde 47 aldıgızda bunları söylüyorsunuz şimdi tek millet demiyorsunuz milletin karnı tok ilk secimde gideceksiniz kim gelir bilinmez bölücüler gidecek cumhuriyet kazanacak tek lidermis siz kimsinizki tek lider vardı ATATÜRK başka lider olmayacak türkiye cumhuriyetine senin gibi soysuzlar bu acılıdan beri türk olmayı ırkcılık sayıyor türk bayragını indirinde başını göge cıksın amacınız o indirin dalgalnmasın ırkcılık olur

ne mutlu türküm diyene
Tek millet kelimesi mhpnin faşizan amaçla kullandığı bir kelimedir.

Önce adam gibi bir uslüp kullanmayı öğren.Kimseye vatan haini tarzı bir yafta yapıştıramazsın.

Bu ülkede sadece Türkler yaşamıyor.Ben de Türk'üm. Bir ülke içinde tek ırkın yaşamasını gerektiğini söylemek,kürtler ve başka ırklar ile omuz omuza yaptığımız savaşlardaki verdiğimiz kürt kökenli şehitlere saygısızlıktır.Türk şehitlere de.

Yüzyıllardan beri aynı toprakta yaşıyoruz.Bana önce melez olmadığını kanıtlaman gerek.Baban değilse deden,deden değilse,büyük deden,oda değilse ceddlerin cedlerinin başka bir ırktan gelin almadıkları ne malum.aynı şey anne tarafın içinde geçerli.Bu sadece senin için geçerli değil herkes için geçerli benim içinde.Kafatasımda bilezik var mırıldamalarını duyuyorum.Alman öentiliğide Türkçülük oldu bu zamanda

21.yüzyıldayız. Tek millet tarzı yaklaşımlar geri kalmışlıktır. Elbette bir insan ırkıyla övünebilir.Bende Türk olmamla övünmüyormuyum? Elbet övünüyorum atalarımla,ceddlerimle.Fakat bir ülkede Tek millet tabirini edecek kadar geri kafalı değilim.

Osmanlı devleti neden yıkıldı? Bilmem bilirmisin ama temelen ırki yaklaşımların ön planda tutulması ile.

Nasıl yükseldi? Dini hoşgörüyü ve birliği sağlamak ile.

Bırak Atatürkün onun bunun sözleriyle bana cevap vermeyi.Ne mutlu Müslümanım diyene,gerisi hikaye!
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla