Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2009, 00:42   #80
Kullanıcı Adı
Ömer Bekir
Alıntı:
Kadim DOLUNAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İnsana saygı duymak, yine insanlığın bir gereğidir. Her ne olursa olsun sonuçta Türkiye'nin Lideri, Başbakanımızın Hocasıdır kendisi. Bu inkar edilemez. Sevsek de, sevmesek de bu böyle.. Nasıl ki Sayın Başbakanımız Hocasını Eleştirme konusunda oldukça hassas, bizler de öyle hassas olmalıyız. Tokata tokatla karşılık verdikten sonra farkımız kalmıyor..

Kadim Sevgiler..
Ben kesinlikle Erbakan Hoca'nın hocalığını eleştirmedim..Verdiği bir seminerde,kendisinden sadece İhlas Süresi'nin tefsirini 2buçuk saat dinlediğim zamanı bilirim..

Ancak,doğruya doğru,yanlışa yanlış..Efendi Hazretleri bile yanlış yapacak olsa,onun kendisinede doğruları söyleriz..Ve biz Erbakan Hoca'nın hocalığını kabul ettiğimiz halde,Erbakan'ın izinden gidenler Ak Partilileri münafık veya Kafir'le eşdeğer tutabilecek kadar kardeşlik duygularını yitirmişlerdir..

Başbakan,ince davranıyor ve alttan alıyor..Çünkü uyarsa bile"Hocam,sadece bana doğruları söyleyin yeter"dese bile,Erbakan Hoca'nın hala bu eleştirilerinden vazgeçmeyeceğini biliyor da ondan..

Benim onlarca Saadet Partili arkadaşım var,birbirimizle sık sık biraraya geliriz..Ama hiçbiri çıkıpta"siz şöyle cehenneme bilet kestiniz","biz Allah'ın izni ile Cenneti garantiledik","Siz durmadan özelleştirme yapıyorsunuz"gibi gereksiz Siyasi sözlere girmiyorlar..ilçe ve İl'de olan sıkıntıları dile getiriler,Siyasette olan boşluğu dile getirirler..Yanlışa yanlış,doğruya doğru derler..Hiç bir siyasi tartışmayı İslam'a veya başka bir dine getirmezler..

Erbakan Hoca'nın ilim mertebesi yüksek bir şahsiyet olduğunu buradaki bütün kardeşlerim biliyor..Ama Hoca olan,eleştirilemez değildir..Yanlış yapmayacak şahsiyet değildir,günahsızda değildir..Birçok yerde doğru şeyler yaptığı gibi,bazı yerlerde de yanlışlar yapmıştır..

Saygılarımla..

Ömer Bekir isimli Üye şimdilik offline konumundadır