Öncelikle çok harika bir çalışma olmuş, bunları bir araya getirmişsiniz çok eğlendim, emeğinize sağlık..
Bir kaç tanesi beni gerçekten çok eğlendirdi.
BİZİ BİR TEK GENELKURMAY ANLADI
Genelkurmay Genç Sivilleri SAVAŞ KARŞITI olarak fişlemiş. Ne diyelim, doğru vallahi!
Genç Siviller'e şucu bucu diyenlere en net cevap GENELKURMAY'dan geldi.
Genç Siviller şucu bucu değil. Savaş Karşıtı.
Evet! Biz, savaşlar olmadan, militarizm olmadan bütün meselelerin daha
kolay çözülebileceğine inanan dünyalılarız.
"Bizi bir tek Genelkurmay anladı, biz ona yanıyoruz."(burada koptum
)
Onun adı asker, canı fişlemek ister. (Onun adı asker, canı neler ister?) Ben de “bu kadar askerimiz var hâlâ nasıl terörist giriyor içeri?” diye soruyordum kendi kendime. Meğer adamlar sınırı koruyacaklarına internette geziyormuş. Suç üstü yakalandılar yine
(burası da harika olmuş
)
Son aldığımız habere göre Genel Kurmay bizi fişlemiş, sürekli izlenen siteler listesine almış “irtica” diye. Biz de onları sürekli izlenen siteler listesine aldık “darbeci” diye. Böylece bir link değişimi yapmış olduk. Teşekkürler İlkerciğim. İşte sürekli izlediğimiz bloglar ve fişlenme bilgileri::
Sahibi: İlker Başbuğ, Hava durumu ve darbe tahminleri yayınlanıyor. Şimdilik yoruma kapalı. Tank, top, uçak resimler var. Fonda askerî marşlar çalıyor. 10 senede bir darbe yapmak isterler. Ama artık yemiyor. Bloglarından tehdit savurmakla yetiniyorlar.

ANDIÇ’ı mahkemeye götürüyoruz!
Çarşamba günü sabahın erken saatlerinde çalan telefonun ziliyle uyandım. Telefonun ucundaki ses Haber Müdürümüz Kemal Yavuzel’e aitti. Kemal, ‘’Müdür gazeteler yeni bir andıç daha yayınladı. Bu kez iddiaya göre internet siteleri fişlenmiş’’ dedi. Yarı uykulu vaziyette aldığım bu haber üzerine ilk tepkim şu oldu: ‘’Bizi de fişlemişler mi?’’ Kemal bu soruya ‘’Evet’’ yanıtını verdi. Bunun üzerine ‘’Hangi kategoriye girmişiz?’’ diye yeni bir soru yönelttim. Kemal, ‘’Bölücü siteler’’ cevabını verdi. Kemal’in bu cevabı üzerine ‘’Bölücü mü? Haa, iyi o zaman, başka bir şey demesinler de… Bölücülük nasıl olsa suç olmaktan çıktı’’ dedim.(bu da çok komik olmuş yav
)