Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2009, 22:44   #65
Kullanıcı Adı
Asi_isyankar
Bugün Meclise taşınan DEMOKRATİK AÇILIM'ın bir kısmını izleyip dinledim. CHP ve MHP partileri saçma sapan politikalarıyla süreci baltalamak için ellerinden gelen her şeyi yapmaya devam ettiler "doğal olarak.." Dikkatimi en çok çeken taraf belkide "Kendilerini Muhalif Sanan" medeniyetsiz bazı milletvekilleriydi. Kemal Kılıçdaroğlu mecliste pankartlar açtırdı. CHP ve MHP partileri yapılan konuşmaları kesebilmek için medeniyetlerini boşa attılar. Çok kınadım bu durumu. "Ne kadar medeniyetsiz parti veya kişiler" bunlar demeden geçmedim.. Görende sanki kürsüdeki kişi küfür ediyor sanacak. Şahsen ben Meclis başkanı olsaydım herhalde bağırıp çağıranları kapı dışarı ederdim. Çünkü hakikaten bazen kapı dışarı etmek gerekiyor böylelerini.! Oysa bu sözde muhalif partilerin konuşma sırası geldiğinde neredeyse kimseden pek bir ses çıkmadı.

Herneyse "olur böyle şeyler, nasıl olsa alıştık bu ölçüsüz manzaralara" diyip 12 Kasım'ı beklemeye başlayalım bakalım. Umarım hayırlı bir sonuç çıkar bu ayın onikisinde...
Asi_isyankar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla