Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2009, 17:52   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Filmi izlemedim Hidayet abi ben de sizin sadece fragmanları gördüm. Genel anlamda birkaç sözüm olacak. Film için içeriği itibariyle Ergenekon'a destek vermekle alakası yok denebilir ama şu konjönktürde milliyetçilik duygularının dengede tutulması gerektiği Milli Birlik Projesi günlerinde bu filmin piyasaya sürülmesi, tanıtılması yaydırılması Ergenekon'a hizmettir, doğru değildir. Biz millete açılımı anlatarak acılar üzerinden siyaseti bırakıp aydınlık bir yola girerek bu ülkede sulhu sağlama çabasındaydık böyle milliyetçilik köpürtülmesi asla fayda değil aksine zarardır. Bu ülkenin geleceğine hizmet etmez.

Bunun tam aksini de DTP yapmış. Van Özalp'ta Mustafa Muğlalı olayı diye bilinen meşhur olayda 33 kişinin işkencelerle öldürülmesini çok lakayt bir tarzla milletin önüne sürmüşler bugün.

Eğer geleceğe kardeşçe yürüyeceksek eski acıları deşmek hiçbirimize fayda vermez. Bu süreçte yapılacak en olgun, en aklı selim, en sağduyulu şey tüm ülkenin milliyetçilik damarlarının kontrol altında tutulmasıdır, Kürdünün de Türkünün de..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla