Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-15-2009, 22:16   #9
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım 8. aydayız... Söyle o Canaloğlu'na biraz daha sıksın dişini, sabretsin hele, 5 sene paşa paşa oturdu şimdi mi aklına geldi hizmet.. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkan seçildiği hafta gitti belediyenin karşısında ofis kiraladı, neymiş takip edecekmiş. Konuşturmaısn beni 5 sene o koltukta yan gelip yattı. Seçimi kaybedince iş yapmak aklına geldi. Hadi ordan..

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu; AK Parti'nin Türkiye çapında gösteridiği belediye başkan adaylarının en iyilerinden birisidir.. Sağlık Bakanlığı müsteşarlığındaki çalışmaları Cumhuriyet tarihinin nadir müsteşarlarına nasip olmuştur. Sağlık Bakan'nın abi dediği bir insandır. Başkan seçildiği gibi Başbakan kendisine 7/24 açık hat verdi, bu kadar güveniyor ve saygı duyuyor. Gümrükçüoğlu, Başbakan'ın bir sözüne bakarak Trabzon'a gelmeseydi önümüzdeki dönem bakandı.. Liyakatinden, dürüstlüğünden, ehliyetinden zerre kuşkum yok..

Gümrükçüoğlu, seçim zamanı yanına gelip bana iş veriseniz size oy vereceğim diyen gence ben oy için kimseye iş vermem diyebilecek erdeme sahip biridir. Canalioğlu gibi oy için belediyeyi işçi dolduran biri değil. Gümrükçüoğlu daha belediye başkanı olduğunun 2.haftası Erdoğdu yolunu Karayollarına bağlayarak maddi külfetinden belediyeyi kurtardı. Projelerin altyapı çalışmaları son sürat devam ediyor. Söyle Canalioğlu'na şimdi gitsin 5 sene sonra gelsin..Trabzon'u o zaman görsün..

Belediye başkanımız tüm çalışmalaırnın ne aşamada olduğunu geçen hafta uydu yayını yapan ÇAY TV'deki programda Trabzon'un tüm yerel basının huzuruna çıkarak anlatmış, sorulara samimiyetle cevap vermiştir. Kimseden gizlenecek biri değil yüzü ak bir başkandır... Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na onu tanıyanlar gibi ben de kefilim, bu kadar açık söylüyorum..

Böyle saçma sapan dolduruşlara gelmeyelim.

Konu NûN tarafından (12-05-2009 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: İsteğiniz üzerine mesajınızı düzelttim...
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla