Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı
Her şeyi tek çözerdi diye bir sözüm olmadı, olmaz da.
Googleden toplananlarla dava açıldı diyorsunuz akp için, peki refah için toplananlar neydi? 28 şubatçıların hükümet hakkındaki iddiaları neydi?
tamamı saçma sapan şeylerdi.
refah partisi dünyada eşi benzeri görülmemiş bir adaletsizlikle kapatıldı.
Bugün akp eğer koalisyon olsaydı çoktan gitmişti. Tek başına olduğu için dik durdu ve gitmedi.
Erbakan hocada tek başına olsaydı veya ortağı sağlam olsaydı 28 şubatçılar hiç bir şey yapamazlardı.
Hoca kaçın kurrası onlara papuç bırakmazdı.
Çürükleri farkedemeycek kadar tecrübesizmiydi demişsiniz, iyi de o dönemi iyi araştırın doğru yol partisinden bir çok milletvekilini istifa ettirdiler, refahdan değil.
Çürükler hocanın partisinden değil ortağının partisindendi. cürükler için hocayı tecrübesi yokmuydu diye suçlamak ayıp olur.
|
saçma sapan dediğiniz seyler atatürke bir ülkenin (neredeyse ilah deyip tapmadığı kaldı) kurucusuna veledi zina demeleri mekke de üzerinde ki ihramla bile siyaset yapmalrı savunulacak durumu pek sanmıyorum bunlardan birtaneside bizim Bitlis milletvekili Zeki ERGEZENDİR
hata yapldıysa kabullenmek gerekir
refah partisi dünyada eşi benzeri görülmemiş bir adaletsizlikle kapatıldı.diyorsunuz katılıyorum size haklısınız bir kez deil iki kez kapatıldı.
zaten türkiyede dikili bir taş bırakanlar hep tek basına iktidar olanlar bırakmadımı ama neden bunu hazmedemiyorlar onu anlamıyorum hatasını kabul etmek bile erdemliktir
fırsatı iyi değerlendirdiler de diye biliriz Ak Parti yönetimi