trabzonda esnaf olarak..tek şimdiki başkan için demiyorum..tüm başkanlar içinde volkan bey gibisi gelmedi gelmeyecek..nasıl trabzonsporun başına gelen o şimdiki trabzon limanını işletiyor ismini unuttum..onuda tayyib bey hem ts hemde limana almıştıı..ama o da büyük bir hata idi sonunda gitti..şimdiki başkanda bir hata o da gidecek..yakışmıyor trabzonuma böyle soğuk bir yüz...sonrada gene volkan baba gelecek..onunda partisi iş değil gerçiya...şu güzel bence..devleti saadet partisi yönetse belediyeyide volkan abi bu tam benlik işte..birde orada yukarıda bir arkadaşım bakın projelere filan diyor tabiki vardır ..okadar vaat eden bir başkan bir şeylerde yapacak ama sorun şurada hangi başkana sen ne yaptın desen sabaha kadar hepsi bir şeyler söler bunu ne sen anlarsın ne ben..benim daha açık demek istediğim aslında şu...ben belediyenin önünden geçerken içimde bir huzur olurdu çünkü o taş yığının içinde bir insan vardı diye..ondan randevü aldımmı hiç heyecen yapmadan gider konuşurdum bir abi gibi bir arkadaş gibi..onu tv lerde hep yanımızda gördük düğünde toplantıda hastanede bizden biri idi..korktuğum şimdi bu hatadan kurtulacağızda volkan abim eskisi gib olacakmı acaba

bizi gene sevecekmi eskisi gibi..benim kaynım evleniyordu baktım volkan baba içerde geldi tebrik etmeye tıpkı bir baba gibi insan gururlanırdı belediye başkanı ile bu kadar samimi olunca..şimdi geç belediyenin önünden içide taş dışıda taş

volkan abime benim bir işim düştü ev yaptırıyorum akar sorunum vardı gittim tüm müdürlere olmaz dediler hepside malum hangi partili oldukları gittim babaya baba olur dedi beni teselli etti..yolaadı bir müdürünü 2 adet kato yolu kestiler 2 gün sonra işim oldu ne ise masrafı ödedim..baba bir tane idi ya nasıl kıydınız güzel belediyeye.alın