Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-10-2009, 02:44   #4
Kullanıcı Adı
tolga_09
Alıntı:
ENES_CAN_AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu açılım meselesi ak partinin sonunu hazırlayacak.baştan beri bu açılıma karşıyım.anlamıyorumda açılım yapılması lazım ama benim düşündüğüm açılım böyle değil.idam geri gelsin yeter.bu açılım süreci gerçekten ülkeyi çatışma ortamına sürükleyecek gibi gözüküyor.burası Türkiye cumhuriyeti ya sevecekler ya sevecekler.aslında çok söyleyecek sözüm var ama kalsın bekleyip göreceğiz gelişmeleri.ben 2011'de 2008'deki düşündüğümü düşünmek istiyorum.
Bu işin kolay olmayacağını zaten herkes biliyordu.Ak Partinin sonunu hazırlayacak olması bizim bu millete hizmet etme anlayışımızdan hiçbirşey eksiltmez.Unutma dostum,bugün açılıma karşı çıkanlar gayet iyi biliyorlar ki Ak parti bu işide başarırsa bir daha asla sırtı yere gelmez.Pkk biterse dtp biter,pkk biterse mhp biter.Mhp'nin terör dışında hangi önemli konuda hükümete şöylede yapabilirsin,bunuda düşünebilirsin dediğini gördün.Diyemezler çünkü devlet yönetecek kabiliyetleri yok.

Sen merak etme,çatışma ortamı yaratılmak istensede bu milletin büyuük çoğunluğu bişeylerin farkında,birilerinin provokatif söylemleri yada eylemleri bu açılımı millete anlatmamıza engel olamaz.
tolga_09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla