Dün akşam Beşiktaş - Bursaspor maçının hemen ardından Ligtv.com.tr `de yayınlanan Rüştü ve kulüp doktoru Devrim Urgun arasındaki tartışmanın aslını öğrenmek için bugün Devrim Urgun ile Telefon görüşmesi yaptık.
Lig Tv`nin haberine göre ;
``Bursaspor`a son dakikada yediği golle mağlup olan Beşiktaş`ta ilginç bir olay yaşandı. Karşılaşmanın 43. dakikasında sakatlanarak yerini Korcan`a bırakan Rüştü, kulüp doktoru Devrim Urgun`la tartıştı.
Maç içerisinde "Adelem yırtıldı, çıkmak istiyortum" diyen Rüştü, Urgun`un "Önemli bir şeyin yok, devam et" cevabı sonrası oldukça kızdı.
Urgun`a "Benim adelemi benden daha mı iyi bileceksin" diye tepki gösteren tecrübeli file bekçisini takım arkadaşları zorlukla sakinleştirdi.``Diye basına lanse edilen bu haberin aslının olmadığını dile getiren Urgun sözlerine;
`` Kesinlikle böyle birşeyin olması söz konusu değildir.Bunları nereden çıkarıyorlar dudak mı okuyorlar.Zaten görüntüleri izlediğinizde ben değişiklik işareti yapıyorum .Oradaki tek dialog Korcan`ın hazırlanması için Rüştü`nün yere yatmasını sölememdir.Bundan fazla bir dialog geçmemiştir.`` Diyerek sözlerini tamamladı.
Rüştü`nün sakatlığı için ise öğleden sonra randevu alındığı ve çekilcek olan emarlardan sonra durumunun netlik kazanacağını ifade etti.
|