Değerli arkadaşım , çok önemli bir konuya değinmişsin. Ben Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi iktisadi idari bilimler son sınıf öğrencisiyim.Öğretim sürem boyunca Tekirdağ gençlik kollarının çeşitli kademelerinde görevler yaptım.Üniversiteliler birim başkanlığıyla başladığım görevime Saray ilçe gençlik kolları başkanı devam ettim. Bu seneki yerel seçimlerden çok umutluyduk.daha önceki dönemlerde 20 oyla kaybettiğimiz ilçe ve beldelerde inanılmaz farklar yiğerek malup olduk.elimizdeki bir çok belediyeyi kaybettik.Bügün sanayi ve ticaretin yeni gözdesi olan Tekirdağ da sadece 2 ilçe belediyesini kazana bildik.O da anadoludan gelen göçmen nufusun yoğun olduğu Çerkezköy ve Malkara gibi ilçelerdir.Trakyadaki teşkilatlarımızın büyük ibr örgütlenme sorunu vardır.Teşkilatın büyük bölümünü benim gibi okul için ve çalışmak için anadoludan gelen insanlar oluşturmaktadır.Yerli halkın partimize karşı büyük bir önyargısı ve fobisi mevcuttur.Birde yerel seçimlerdeki aday tercihlerindeki hatalar başarısızlığımızı peşinen sağlamıştır.Yapılması gereken en önemli şey.En az Tunceli ve çevresine gönderilen parti destelkeri kadar Trakya teşkilatlarına maddi olanak sağlanmalıdır.Genel seçimlerde milletvekili dahi çıkaramayacağımız halk arasındaki söylentilerden sadece bir kaçı ... saygılar.
|