Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-31-2009, 04:16   #16
Kullanıcı Adı
sudaduran
Alıntı:
mervesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende ilk zamanlar izliyordum. Sonra iyice saçmaladıklarını farkedince bıraktım. Skeçin sonunda bir ana fikir veriyorlar sözde. İnsanlara belli şeyleri anlatmak için , belli dersler vermek için böylesine saçma yollar denemeleri komik geliyor bana. Belkide bu bizim insanımızdan kaynaklanıyor. Bir arkadaşlık dostluk ilişkisini en güzel şekilde ifade eden programı yada videoyu izlerken sıkıldığımız, izlemeyip yarıda kapattığımız halde, dosluğu resmen yerden yere vurup sonrada al sana dostluk arkadaşlık ana fikri diyen programları izliyorsak suçu birazda kendimizde aramalıyız diye düşünüyorum. Maalesef bizim insanımız böyle. Birşeyleri anlatabilmek için illaki onların dikkatini çekecek eğlenceli güldürülü saçma sapan şeyler yapılması gerekiyor. Bizim insanımız ancak böyle anlıyor bazı şeyleri. Birşeyleri anlamaya çalışırken ne kadar büyük zaman kayıpları verdiklerinin farkında değiller henüz. Ne diyelim biran önce herkesin bunun farkına varması dileklerimle...
söylediklerinizin bir kısmına katılıyorum,hatta ekliyorum çoook adi ve pislik program,kanal d de olması da şaşırtıcı değil...ANCAK bizim gençlerimiz anca böle anlarlar demeniz genelleme yapmanız bana dokunur,yediremem bu sözü kendime ve benim gibi düşünenlere, kısaca bütün gençleri aynı sınıfa koymayınız
sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla