sen benim hangi siyasi görüşe sahip olduğumu nerden biliyorsunki benim siyasi görüşüm hakkında ahkam kesebiliyorsun.
ne oranından bahsediyosun sen. o oranların ne anlama geldiğini biliyormusunki?
genel seçimlere şurda ne kaldı? 1 seneden az kaldı. bu tür yatırımlarda zaten bu süreler içerisinde yapılır. bu tek akp için değil bütün partiler için böyledir. hangi parti iktidara geldiği gün memura emekliye zam yapmış.
sen benim sahip olduğum ideolojiye nerden biliyorsun?
sizde aynı chpliler gibi olmuşsunuz artık. ezberlemişsiniz iki laf körü körüne akp savunması yapmak için tekrarlayıp duruyorsunuz.
karşınızdaki insan nedir. ne iş yapar ne dşünür neye inanır bilmeden etmeden boş boş konuşuyorsunuz.
akp de olsa bilmem nede olsa bir siyasi partidir. oy almak için herşeyi yapar. buda onlardan biri.
bide anlamını bilmediğin kelimeleri kullanma.
bu arada bende akp ye oy vermiştim. ama akp içinde sizin gibi kraldan çok kralcı zihniyetteki insanlar çoğaldığı için vermeyecem. aileme vede tanıdıklarımada verditmeyecem. bu parti artık anap gibi olmaya başladı. sonunuzda anap gibi olunca dur bakim bu şekilde savunmaya devam edecekmisiniz akpyi.
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı
Anlayıştır.
Daha da açarsak kör gözlülük yada körcülük değildir.
Memura emekliye seçim yaklaşıyor diye zam yapılıyormuş emi?
Kör olmayın da gidin oranlara bakın nereden nereye gelmiş, gözünüze sokmaktan bıktık usandık.
İz'an gerek.
Yenildikçe siyaseti seçimden seçime gören bilen bi anlayışınız var. Bunu kavradık artık.
Seçime 1 ay kala olanı da "seçim yatırımı"
Seçimden 9 ay geçmiş olsa da olan şeyi "seçim yatırımı" olarak gören zihniyet.
Yahu hem genel hem yerel seçimlerden seçim 2-3 yılda bir oluyor.
Şu yıl kala bu ay kala diye yapılan şeyleri seçim tarihine göre indirgeme kafa yapısı nasıl bir zihniyetin mahsülüdür?
Seçim yaklaşıyor diye imiş kömür yardımı..
Aynı bu kafayı Ali Müfit Gürtuna belediye başkanıyken kömür yardımlarında duyuyorduk.
Hadi o zamanlar alışılmamış bir şey olduğundandı.. Ya şimdi?
Yani altın semer vursak da aynı bu idolojinin yapısı.
|