Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2010, 02:46   #27
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
birisi01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
senin için rahat olsun.
biz takım tutar gibi parti tutmayız. politikasını inceler geçmişine bakar, verdiği sözü tutacağına emin olursak o sağ partiye oy veririz.
çok merak ediyorson evvelimizde ezelimzde ülkücüdür. ama bugüne kadar mhp ye oy vermedim. devlet bahçeli o partinin başında olduğu sürecede vermem. şu partiden bu partiden herhangi bir menfaatimde yok. o yüzden ona buna yalakalık yapma yada körü körüne bağlanma gibi bir derdim zorunluluğumda yok. o yüzden bir önceki seçimde desteklediğim partinin gidişatına ve bu partiden nemalanan insanların karakterine bakar bi sonraki seçimde o partiyi ona göre desteklerim. dediğim gibi bi menfaatim olmadığı için destekleme zorunluluğumda yok. o yüzden istediğim gibi gelecek seçimde destekleyip desteklemeyeceğimi söylerim. benim bu söylemem sizi neden bu kadar rahatsız ettiki. bu partiyi yönetenler yada nemalananlar bi düşünsün bakim bi sorsun bakim neden desteklemeyecem. sizin metotunuz kazanmak yerine sizi desteklemiş ama birdaha desteklemeyeceğini söyleyen insanlara çamur atmakmı?
biz kendi görüşümüzü söylüyoruz. bu denli zammın yılın son gününde yapılmasının hiç iyi olmadığın söylüyoruz. zam yapılmasının normal olduğunu herkesin yaptığını ama böyle bir zamanda bu kadar zammın yapılmasının hiç hoş olmadığını söylüyorz. biz vatandaşız parti sayesinde ihale almıyoruz. oraya buraya adamlarımızı yerleştiremiyoruz. alın teriyle kazandığımız 3 kuruş parayla geçinmeye çalışıyoruz.
ama sizin gibi kraldan çok kralcılar ne yapıyor. karşısındaki insanı tanımadan kızıl chpli komunist gibi davranıyor.
lanet olsunki o partiyi destekleyip oy verip verdiripde sizin gibi insanları burda bu şekilde konuşturdum.
siz böyle chp zihniyetiyle devam edin.bi siz haklısınız doğru düşünüyorsunuz sizin dışınızda konuşan herkes yanlış herkes haksız. insanları dinlemeden insanlara etiket vurun.
ben bu zihniyette insanların olduğu formada girmem bir daha.
sizin gibi insanlar yüzünden bu parti birgün anaptan beter olur. o zaman görecez sizi böyle savunabilecekmisiniz ak partiyi.

Beni rahatsız eden tek şey samimi olmamanız ve bu foruma hep klişeleşmiş laflarla gelmeniz. Bana varsayımlarlada konuşma, eğer birgün Ak Parti ANAP gibi olursa ve senin dediklerin gerçekleşir ise konuş. Ama konuşamayacaksın çünkü Ak Parti hiç bir zaman ANAP gibi olmayacak... ;)