Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2010, 15:46   #45
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
şu sigara içmeye calışanlar vede arkadaşım dertliyim sıkıntılıyım o yüzden içerim bu veleti sigarayı diyenler *** calışmaz derdin varsa sigarada yok içkide rol var diyenler *** calışmaz saten calışsaydı içmezlerdi bende bazen içen arkadaşı kızdırmak için uğraşır ver len içim derdim içerdim bu zıkkımı içiyorsun neden diyince arkadaşım sıkıntım derdim hayatımdan büyük o yüzden içerim sen anlamazsın bende sen anladında ne oldu hala içiyorsun ne çözdü hayatında ne buldun bu veletten zıkkkımdan ne kazandırdı sen hep kaybettin hayatını 3 kuruş zehire sattın hani kendi bedelini satanlar varya para için onlar gibi görünürsün arkadaşımda bana kızdı 10 gün konuşmadı benle ben aradım hep konuştum o benle hep soğudu halada öledir ben hatalı değilim gercekleri anlatırım sigaraya alkola kendini bağımlı yapanlar yaptıranlarda o derecede sucludur devletin yerinde olsam sigarayı ülkede heryerde yasaklarım içtirende içende sucludur devletimiz bu bakımdan sucludur istediği kadar zam yapsınlar yinede içerler eşşek inadından vaz gecmez demişler

Konu NûN tarafından (01-13-2010 Saat 03:34 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Kelimeleri seçerek kullanalım lütfen! Yüz yüze olsanız, bu kelimeyi söyleyebilir misiniz?
DadaşAkp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla