01-14-2010, 02:34
|
|
|
Alıntı:
sirinsaat61 Nickli Üyeden Alıntı
kafir ilan ne kolay .bu kadar basit mi birileri birilerine kafir etme hakaretini kendinde buluyor.Şunu hiç bir zaman unutmayın kimse kimseye kafir diyemez.denilen kişi kafir değilse söyliyen kafir olur allah korusun yorum yaparken heyecanlanmayın sonuc da burası bir forum sitesi .Stv deki olaya gelirsek her filim ince ayrıntısına dikkat edilerek çekilir. Bir filim içinde Propaganda yapmak çok kolay bence bir propaganda var bilinç altına işleme olayı var.Yine de gaza gelmiyelim
|
Yok abi ortalıkta kimsenin kimseye kafir dediği yok.ya bu gruptaydı yada başka bi grupta direk böyle itamhal duydum diye hatırlıyorum ama benim lafım kesinlikle forum içine değil.Birbirimizi doğru anlayalım bende sizinle aynı hassasiyeti bildirdim birine kafir demek kolay bir iş değil ama u olan birşey.Ben bir çok cemaat üyelerinin karşı cemaate veya gruba böyle itham ettiğini duydum.Risalei Nura Risaeli Nar diyenleri duydum.Sadece ona atıfta bulundum.
Ama dizi olayında olabilir bence abartıalcak bir olay değil.dediğim gibi konu dindar kanal dindar program dindar ama set ekibinde herkes dindar oalcak diye birşey yok belki öyle provakatif bi şahıs o castta yer almış olabilir.Dediğim gibibence onu oraya koyanla internete koyan aynı şebeke
|
|
|