Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-16-2010, 16:41   #3
Kullanıcı Adı
Akl-ı Selim
Sürgün hayaller sana samimi olarak birşey sorucam yazdıklarına vicdanın gerçekten savun bunları sonuna kadar davan doğru diyor mu yoksa vicdanının sesisini susturmacasına bunları mı yapıyorsun. Neyi kaybetmekten korkuyor ki bu chp kendileri neyin bekçisi, öyle bir muhafız olma yetkisini kim vermiş onlara.
Ya el insaf önümüz seçim madem öyle akp puan kaybediyor desteklemesende karşı çıkma yapılanlara gel iktidara ...........
Ama görünen o ki bundan hiç mi hiç umudunuz yok .Yok çünkü bu emaneti halk verir halk alır.Kurumlara bel bağlamak yanlış siz bunu anlayamıyorsunuz işte.
İnan amacım sana laf yetiştirmek değil.BEn ülkemide halkımıda seviyorum hemde her kesimiyle.BEn tv lerde şehit yoksulluk eylem kriz duymak istemiyorum.Herkesin özgürlüğünü duymak yaşadığını görmek istiyorum.Bunu eğer ki chp sağlayacaksa halk zaten o emaneti onun omuzuna yükler.Niye halkın iradesini görmezlikten gelmekte bu kadar ısrarlıdır chp. lütfen sağduğuyu muhafaza edelim.Asıl dikta bu değil mi.Kimsenin alnına silah dayamadı bu akp seçimlerde geldiği gibi gitmesine izin verin yani seçimle, teşkilatlanarak değil eylem yaparak değil iftira atarak değil.Umarım yanlış anlaşılmıyorum.
SEnde bana chp li bir arkadasın yazdığı gibi o senin dediğin gazoz ağacı burada yetişmez dersen üzülürüm sana............Bu kaçmak bu dikta olur işte.demokrasinin rafa kaldırılması olur.........
Akl-ı Selim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla