Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-21-2010, 03:01   #20
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
fatih güneş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fatih bey, sanırım sarıgülü hiç takip etmemişsiniz, son zamanlardaki demişsiniz mesela, hayır sarıgül bu söylemi uzun yıllardır yapıyor.

kaç dönemdir orada hangi partiden girerse girsin belediye başkanı seçiliyor.

niye acaba?

Mesela hiç sarıgülün sabah namazına bir camiye gittiğini, oraya belediyeden otobüs de götürdüğünü, sabah namazından çıkan cemaati götürüp çay, kahve ikram ettiğini vs. hiç duymadınız mı daha önce?

sarıgül çok değişik bir insan.

Bakalım parti başkanlığında nasıl bir performans sergileyecek
NE YAPARSA YAPSIN SOL GÖRÜŞLÜ BİR İNSAN VE BAŞBAKAN SEÇİLİRSEDE KADROSUNDA SOL CULAR OLACAK KENDİSİ DİNDAR OLABİLİR AMA BU YÖNETİCİLİK GÖREVİNE GETİRECEĞİ KİŞİLERİN DİNDAR OLACAĞI ANLAMINA GELMİYOR ZATEN ASIL TEHLİKEDE BU ŞUAN GÖRÜŞLERE BAKTIMDA GERÇEKTENDE SARIGÜLÜN ÇOK TEHLİKELİ OLDUĞUNU GÖRDÜM BİZ MUHAFAZAKAR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIRKEN AKPARTİLİLERDE BÖYLE SARIGÜLE ILIMLI YORUMLAR GÖRMEK BENİ ÜZDÜ
Sevgili kardeşim:

Öncelikle sargülle ılımlı yorumlar görmek beni üzdü demişsiniz, niye üzüldünüz hakikaten anlamadım.

Bir insana ılımlı yazılamaz mı? illaki şiddetli yazmak, bağırmak, çağırmak, belki hakaret etmek mi gerekir?

solcu olabilir sarıgül.

Unutmayın ki BUGÜN BU ÜLKENİN KÜLTÜR BAKANI BİR SOLCU.

Öyle solcular vardır ki nice sağcıları cebinden çıkarırlar.

Sarıgül şu ana kadariyi bir intiba bıraktı milletin üzerinde, bunu söylemek kötü bir şey değildir, hele hele bazılarının laf sokuşturduğu gibi birileri sarıgülden medet umuyor gibi saçma sapan bir şey hiç değildir, bir gerçeği söylemektir.

Şu ana kadar iyi göründü, ha iktidar olursa sol damarı tutar kötü şeyler yapabilir mi?

Evet yapabilir, buna hayır diyemem.

Ama şu anki durumu yorumlamak durumunda olan insanlara kötü niyetli bakmak doğru değildir bence.

muhabbetle.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla