Alıntı:
Kelebek Vadisi Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım on kere söylüyorum ama idrak edemiyorsun. Beğenmiyorsan izleme bu kadar basit. Sana ne. Tekrar diyorum milletin değer yargısı, senin değer yargıların ile örtüşmüyor diye, diziye ve onu izleyenlere laf söylemek HADDİN DEĞİL. Bu düşünce tarzın, kendi düşünceni insanlara dayatmaktır ama dayatamazsın. Ayrıca küçük bir zümre olduğunuzu Abdülatif Şener diyor ben değil.Kurtlar vadisi gibi sürekli silahların ateşlendiği, kan gövdeyi götürdüğü bir diziyi alkışla, ama diğerine ahlaksız de. Kusura bakma tekrar diyorum bu faşistçe bir düşüncedir. Hala daha sizler leyler masalı ile yolunuza devam edin.Ondan sonra sizin düşünce tarzınıla yetişen çocuklşar, sokaklarda dolaşıyor.Ayrıca ahlakın düzeyini de sen ve senin gibiler belirlemez. Hem demokrasiden söz edeceksin hem de, faşizan bir düşünce ile bu dizi ahlaksızkaldırılsın diye dayatacaksın. Demokrasilerde çok seslilik vardır. Bu tercihtir.
|
Kardeş bizim değerlendirmelerimiz din bazlı oluyor siz hayatı din bazlı yaşamak zorunda değilsinilz. Kafalarına sıkıp bu dizi izlenmeyecek bu dizi yayınlanmayacakmı diyoruz. Bize göre haramlara olan bu yakınlık günden güne dine olan bağlılıkları bitireceği için toplumdaki ağırlığı yitirilmesi gerekli olduğu için fikirlermizi beyan ediyoruz. Siz izlemeye devam edin ordaki görüntüleri hafife alın size kimse bir şey demiyor , ama bizler inanıyoruz ki ruhen toplumun yıkılması manevi düstürların asimile olması ile başlar , şimdi bu süreci tetikleyen yayınları insanların hayatından dışarı atmak faşistlik değil toplumu ayakta tutmak için gayrettir.