Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-30-2010, 17:37   #12
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Alıntı:
GECE & GÜNDÜZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İşte idrak yollarında daralma var anlaşılan senin acaba AKPnin dagıttıgı ucuz< komur dumanına maruz kalıp idrak yollarında tıkanmamı yarattı? Evet cunku onlarda demokratık haklaırnı kullanmıslar ve referandumda mınare ıstemıyoruz demıslerdı. Burada sızler vay efendım nasıl ıstemezler dıye veryansın ettınız mılletın demokrasısıne demokratık hakkına karıstınız sımdı kalkıp referandum lafını agzınızdan dusurmuyorsunuz.
Mesele referandum değil,mesele askere sivil yargı yolunun açılması referandumu.

Dur sana,senin anlayabileceğin şekilde açıklayayım.

İsviçre'de yapılan minare yasağı felaket bir uygulamadır.Yani isviçre ,Kilise çanlarınıda yasaklasa aynı şekilde felaket bir uygulama olurdu. Şahsen onada karşı çıkardık. Çünkü insanların dini ibadet yerlerine referandumla olsada zarar vermek insan haklarına saygısızlıktır.

Gelelim askere sivil yargı yolunun açılmasına. Bu şimdi,hiç kimsenin vicdani özgürlüklerine ve insan haklarına karşı bir uygulama değil. Madem darbe oluşumları yok,madem illegal planlar yok sivil yargıda yargılanmaktan neden bu kadar korkarsınız? Sivil yargıda bu milletin yargısıdır korkmayınız. Ama milletin olduğu için korkmanız normal yıllardır milletin iradesinden korktuğunuz gibi. Her neyse, Başbuğ çıkıpta bu planı yapanları değilde sızdıranları araştırmaya kalkar,ceza sızdıranlara verilirse kimsenin askeri yargıya güveni kalmaz doğal olarak. Sen nasıl sivil yargıya güvenmiyorsan ben de Anayasa mahkemesine güvenmem. Bırakın cuntalar sivil yargıda yargılansın. Bu kimin alehine olur? Aksine bu ülkenin lehine olur.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla