Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2010, 09:30   #3
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yalnız değilsin Tarihsever. Bir itirafta bulunayım. Konuyu görüp açtım ve okumaya başladım. Yarıya kadar Ulvi'nin yarıdan sonra Cevahir'in özellikleri anlatılacak sanıyordum. Ama sadece sonu Ulvi ile biten şeyler yazılıydı. Espiriyi çözemedim. Tekrar okudum. Yine pek birşey anlamadım. Tamam hoş ama çok komik gelmedi.

Ulvi'nin yüce anlamını biliyoruz. Acaba başka bir anlamı varda ondan mı espriyi anlamıyorum diye TDK sözlüğe baktım. En son pes ettim. Bende mizah anlayışı kalmamış dedim.

Ben filmlere ve dizilere büyük önem veririm. Geçmişin tiyatro sahnesi bir anlamda evimize televizyon ile girdi. Belki televizyon tam tiyatroyu, sinemayı karşılamıyor olabilir ama yine de ekonomik şartlar ve değişen dünya ile en alternatif çözüm televizyon.

Özellikle son dönemlerde sanatçılarımız dizi-sinema alanında güzel işler çıkartıyor. Ama ben fırsat bulup da pek televizyon izleyemiyorum. Bugüne kadar da Ulvi ile Cevahir'i hiç duymamıştım.
Alıntı:
TarihSever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunlar ne?
Ben niye anlamıyorum, ben niye gülemiyorum?

Sanırım ikinizede komik gelmemesinin sebebi aynı diziyi seyretmememiz ve şahışları tanımamanız...
izleyenlerin gözünün önüne geliyor direk şapşal ulvinin suratı ve yalancı cevahirin konuşması o yüzden gülüyorlar....;)

Konu NûN tarafından (09-12-2010 Saat 02:09 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Alıntıyı düzenledim.
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla