Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-17-2010, 23:55   #96
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
uranyum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
domuz çiftlikleri.kasaplık et sınıfına laınması
Önce doğru yazmasını öğrenin..Benim türkçem sizin yazdıklarınızı tercüme etmeye yetmiyor(!)

Öncelikle kişisel bir eleştirim olacak.. Nedense hemen bir çok konuda gelip ortaya laf atıyorsunuz ama.. Ne kanıtınız nede belgeniz var..Belliki siz kendi aklınız yerine,araştırıp öğrenmek yerine sadece duyduklarınızla yaşıyorsunuz..Yani başkalarının aklıyla..

Domuz çiftliklerini ve domuz etini serbest bırakan bir yasa var mı..? Yada AK Parti böyle bir yasa için adım atmış mı,serbestlik getirmiş mi..?

Büyük ihtimalle siz buna cevap veremiyeceksiniz! Zira bilse idiniz böyle saçma sapan bir iddiayı ortaya atmazdınız!

Öncelikle ülkemizde domuz çiftlikleri ve kesimi zaten serbestti.. (: ama size göre başınıza taş düşse AK Parti atmıştır değil mi..?

Türkiyede yasallaştırılmış olarak çalışan ve üretim yapan hiç bir domuz çiftliği yoktur!! Ancak ruhsatsız olarak bulunan nerdeyse binlerce domuz çiftliği vardır ki bunlarda kaçak sınıfına girmekte ve tespit edildiği anda gereken yapılmaktadır!

Türkiyede AK Parti hükümeti öncesi domuz çiftliklerinde, toplam 6 bin 364 tane bu hayvandan mevcuttu. Denetmenler bunların hiçbirinin ruhsatlı olmadığını söylemişti..
İzmir'de yaşanan 'trişinozis' vakasının ardından ve domuz çiftliklerinin izin ve denetiminin Tarım Bakanlığı'na devrinden sonra bu konuda yeni yönetmelik çıkarıldı. Ardından da kapatmalar başladı.
Dikkat edin kırmızı çizili kısma.. Eskiden denetim tarım bakanlığında değilken,hükümetimizle beraber bu çiftliklerin denetim yetkisi tarım bakanlığına geçmiş ve bu çiftlikler teker teker kapanmaya başlamış!

Ayrıca şunu belirtelim ki ülkemizde milyonlarca hristiyan var.. Onların dininde domuz eti haram değildir.. Onların inanç ve isteğine bu ülkenin vatandaşı oldukları sürece hiç kimse müdahale edemez!
Şu anda Türkiyede resmi olarak beş adet domuz çiftliği vardır.. Bu çiftlikteki hayvanların,çiftliğin ve hayvan bakıcılarnın denetimi devlete aittir..Devlet bu çiftliklerde yetiştirilen ve kesimi yapılan hayvanlar için bazı şartlar (bu şartlar AK Parti hükümeti öncesinde YOKTU!) belirlenmiştir..Bu şartlara göre yetiştirilen hayvanlar sadece devlet tarafından belirlenmiş ve sadece domuzlar için kesim yapılan mezbahanede kesilecek ve ruhsatlı olarak satılacak olan market yada kasaplara gönderilecek ve en önemlisi bu kasap yada marketler domuz etini sattıklarına dair izin belgesini halkın görmesi adına kapısına asacaktır!

Tarım bakanlığının 21 ocak 2004 teki resmi açıklamasında Türkiyedeki domuz etinin hristiyan vatandaşlarımıza bile yetmeyecek kadar az olduğunu,bu nedenle az sayıda bulunan bu hayvanların ülke tarımına zarar veremeyeceğini yine resmi rakamlarla belirtmiştir!

Bunlar devletin açıklamaları ve var olan gerçekler..Buyrun aksini iddia eden İSPATIYLA GELSİN!
Adice iftiralar müslümanım diye geçinen hiç kimseye yakışmaz! Adil olun biraz.

Alıntı:
uranyum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ve zinanın suc sayılmaması da

çok çok çok

hayırlı işlerdir.
Bütün milllet(en akıllsından GERİZEKALISINA kadar) bu konuyu öğrendi kabullendide bir sap'lar kabul etmiyor.. (:
Yine bir yerlerinizden uydurmuşsunuz kanıtsız belgesiz..
Sıkıyorsa şu belgeleri okuyun ve az erdemliyseniz attığınız ikinci iftira için özür dileyin!

Bakın bakalım Hükümetimiz zinayı serbest mi bırakmış,yoksa yasaklanması için adımlar mı atmış!!!

YUKARIDAKİ BELGEDE ÖZELLİKLE DİKKAT EDİNİZ,SADECE ZİNA DEĞİL FLÖRT'ÜN YASAKLANMASI ADINADA PLAN VE ÇALIŞMALAR YÜRÜTMÜŞ HÜKÜMETİMİZ! REŞİT OLMAYAN GENÇ KIZLARLA FLÖRTÜN YASAKLANMASI İÇİN HANGİ HÜKÜMET YASAYI BIRAKIN, ADIM ATMIŞ??

Ortaya asılsız bir iddia atıyorsunuz! İddiası olanın ispatı olur her zaman ifade ediyorum bunu..Yok iddia edip ispat etmeyeninde ahlakla,edep ve insanlıkla,hele hele müslüman ahlakı ile alakası olduğunu hiç zannetmiyorum..
Sayın uranyum bu alçakça iftiraların aksini ispat etmeye davet ediyorum sizi..Yüzünüz kalmışsa?

Domuz çiftliklerine yasak getirmenin yada zinayı serbest bırakmanın hayrı tartışılmaz ama sizin samimiyetiniz ve doğruluğunuz kesinlikle tartışılır!