Bizim Uygulamalarımıza Onların Hayalleri Dahi Erişemez
ALALH'INI SEVEN MEYDANA GİTSİN
Trabzonluların Yeni Düzenleme Hakkındaki Yorumları:
Haber61
Devamı Bekliyorum..
limithakan
İlk kez Trabzonda birşeylerin değiştiğini görmek güzel. Bu adım diğer projeler için beni heyecanlandırıyor, gerisinin gelmesi dileğiyle.. Emeği geçenlere teşekkürler..
Tam destek...
// cilgin
Belediyenin yaptigi bu calismayi destekliyorum. Sonuna kadar taviz verilmemeli ve Meydanda korna yasaklanmali, hatta dolmuscularin Trabzon icinde korna calmasi yasaklanmali, ses kirliligi yapiyor......
meydan da Korna yasaklansin
Drogba
Hiç taviz verilmeden uygulamanın yürütülmesini destekliyorum,
Fotoğrafta görün
karfo_enver
Merhabalar öncelikle 95 ve 96 nolu fotoğraflara bakınız herşey görünüyor dolmuşçu elinde sigarasıyla trafik polisiyle tartışıyor toplu taşıma araçlarında ben sigaranın yasak olduğunu sanıyordum eğer polis görevini yapmışsa sorun yok ceza keserek yani eğer ceza kesmemişse durum vahim o zaman iyi çalışmalar.
Başkanı Kutluyorum
ermanalbayrak
YIllarca beklenen rahatlık ve huzur ancak sağlanmıştır. Meydan göbeğindeki korna seslerinden ve huzursuzluktan kurtulduk. Artık rahat rahat meydan parkında çayımızı içebiliriz. Her yönüyle trafik akışı 10 numara olmuş. İyiki varsın Başkan.
Allah'ını seven meydana gitsin.
ermanalbayrak
Allah'ını seven meydana gitsinde görsün ne kadar güzel olmuş. Güzel olmuş çünkü olması gereken birşeydi. Dolmuşlara gelince değişen güzergâh oldu, yolcu değil. Tranway sistemi yapılmadı, tren sistemi yapılmadı, alt tarafı güzergâh değişti. Dolmuşlar neden isyan ediyorlarki. İnşallah tranway sistemi gelişirde bu dolmuşlarıda kaldırırlar. bunların yüzünden o meydan kapanmıştır.
|