Konu
:
Milli Görüş Nereye Koşuyor???
Tekil Mesaj gösterimi
02-21-2010, 00:49
#
100
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Uranyum!
Sadece bu yorumunuzda değil,sizin yazdığınız hemen bütün yorumlarda zorluk çekiyorum.. (: Yazdıklarınızı yollamadan okuma zahmetinde bulunsanız eminim bu sorun olmaz.
Koyduğunuz belgeyi(!) kalıbımı basarım okumadan koymuşsunuzdur.. (: İçeriğini okuyanlar bu maddelerde AK PARTİ lafzının geçmediğini göreceklerdir..Kopma garanti ((:
Biz zina yasası ile alakalı önünüze sizin gibi yazı değil BELGE koyduk! Bir değil,iki değil,üç değil! Ve kaynak bir yerden değil dikkat ederseniz.. Bu safsata yazıyla beni/yada bizi ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız mantığınızı ve aklınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim..
Koyduğunuz sözde kanıtı bende oturup ''maddeleyebilirim''
Biz sizden BELGE istiyoruz salt yazı değil..
Buyrun hodri meydan! Benim belgemde kanıtımda fazlasıyla mevcut! Böyle bir kanunun AK Parti hükümeti tarafından çıkartıldığını,yani zinanın SUÇ TEŞKİL ETMEDİĞİNİ bize kanıtlayın..Anayasanın kaçıncı sayfası,kaçıncı yasası bunu yazıyor hodri meydan! İddiası olanın ispatıda vardır!Madem iddianız var buyrun..İnternetten çakma söylentileri,uydurma iddiaları değil YASA İSTİYORUZ! Sıkıyosa koyun!
Biz diyoruz ki;
AK Parti zinayı suç olmaktan çıkarmamıştır..
Bunlarda belgelerin sadece BİR KISMIdır.
Diğer bir kısmını cevabınızdan sonra verelim ki SİNDİRESİNİZ!
YUKARIDAKİ BELGEDE ÖZELLİKLE DİKKAT EDİNİZ,SADECE ZİNA DEĞİL FLÖRT'ÜN YASAKLANMASI ADINADA PLAN VE ÇALIŞMALAR YÜRÜTMÜŞ HÜKÜMETİMİZ! REŞİT OLMAYAN GENÇ KIZLARLA FLÖRTÜN YASAKLANMASI İÇİN HANGİ HÜKÜMET YASAYI BIRAKIN, ADIM ATMIŞ??
Konu Duygu'Seli~ tarafından (02-21-2010 Saat
00:52
) değiştirilmiştir..
Duygu'Seli~