Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-21-2010, 01:22   #105
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
uranyum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sizin belgleriniz bular mı peh..
O zman belge sunayım :Ali bulaçın bir yazısı var" zinayı suc olmaktan akp cıkardı" diye...
Hadi yaa.. Ana yasayı Ali Bulaç mı hazırlamış ki onun yazısını koyarım diyorsunuz.. Birde buna belge diyorsunuz öyle mi (: yok ben hakikaten sizin aklınızdan şüphe etmeye başladım..

SIKIYORSA BELGENİZİ ANAYASADAN GETİRİN! Sıkıyorsa AK PARTİ'NİN ZİNAYI SERBEST BIRAKTIĞINA DAİR RESMİ BİR BELGEYİ BURAYA KOYUN!
Benim getirdiklerime ''peh'' diyecek kadar küstah olan adam,kendi iddiasına kanıt koyamayacak kadar ''cehaletle bezeli''
Saçmalaşıp,komikleşip belge niyetine yazarların yorumlarını öne sürmeyin! Bu ülkede ana yasayı yazarlar hazırlamıyor!

Ayrıca cevap veremeyince öyle dalga geçer gibi '' '' gülerseniz buradaki herkes sizin cevapsızlığınızdan ve kıvırdığınızdan güldüğünüzü bilecek kadar ZEKİdir.

Psikolojide bir kavram vardır zaten..Kişi kendini kabul ettiremeyince karşısındakiyle ya dalga geçerek,yada konuyu saptırıp karşısındakine hakaret ederek ortamı bulandırır.. Bu bir çeşit hazımsızlıktır aslında..Ve siz bu hazımsızlığınızla daha çook karın ağrısı çekersiniz..

Adam gibi varsa kantınız davanızı savunun! Yoksa çamur atarak,bizlerde aksini ispat edince KIVIRARAK konuyu lüzumsuz yere germeyin..
Yoksa gerekeni yapmaktan asla ÇEKİNMEYİZ!

Ve evet.... Bu bir UYARIDIR!