Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-21-2010, 02:27   #107
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
uranyum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bütün hakaretleri eden siz ama tehdit de eden siz...

akp iktidarından önce zina anayasaya göre suçtu, ancak ceza yasalarında uygulamadan kaldırılan erkeğe verilen ceza eşitsizlik gerekçesiyle kadınada kaldırılmıştır.

ancak anayasadaki düzenlemeyi yaparak zinayı suç olma kapsamından akp çıkarmıştır.

Ben hakaret etmedim! Gayet açık ve net fikirlerimi belirtiyorum.. Sizin attığınız çamurlar iltifat sınıfına mı giriyor??!! Gocundunuz mu..? Yara mı vardı..?

Önce ak parti zinayı serbest bıraktı dedniz..İspat ettik..Son geldiniz uydurmasyon nerden geldiği belli olmayan,kaynaksız maddeler sıraladınız..Yine cevabını verdik bu seferde ''ALİ BULAÇ ta yazmıştı'' diye iyice düşürdünüz kendinizi.. Onada hamd olsun cevabımızı esirgemedik lafı yedirdik.. Şimdide kalkmış ''eşitlik getirerek zinayı suç olmaktan çıkardı'' diyorsunuz! (:

Önce neyi savunduğunuzu,neyi iddia ettiğinizi,neyi suçladığınızı bilin sonra gelin..
İnternet cahiller için koymuş google'ı bi halt bilmeyen a yazsa a için bin tane sonuç çıkartıp önüne koyuyor..Sonrada kanıt diye önümüze koymaya çalışanlar çıkıyor! YEMEZLER!

Verdiğim belgelere vicdanınız yetiyorsa baştan sona bir bakında UTANIN!
Zina önce erkeklere suçtu..AK Parti tamamen düzene koymak için önce eşit cezayı getirip sonra tamamen yasalaştırmak için adım atmıştır!
Bununlada kalmamıştır FLÖRTÜ DAHİ YASAKLAYACAK YASA TASARISI SUNMUŞTUR! BUDA KANITIDIR!

AK Parti zinayı serbest bırakmamıştır! ZİNA SERBEST OLDU,AK PARTİ SERBESTLEŞTİRDİ diyen varsa bunun serbest oldğunu gösteren yasayı buyursun koysun..KOYMAYAN ŞEREFSİZDİR!Buyursun ispat etsin!
Biz her türlü ispata hazırız! Alnımız AK!

Sıkışınca işinize gelmeyince bin dereden su getirip kıvırıyorsunuz! Hiç mi vicdan yok sizde? Bin tane belge koysak siz yinede kabul etmezsiniz çünkü ideolojinizin karanlığında KÖR OLMUŞSUNUZ!

Ben sizi tehdit etmedim uyardım..Ama konuyla alakasız küstahça ÇAMURLARINIZA,İFTİRALARINIZA devam ederseniz......... Evet bu sefer bu bir tehdittir!
Bu forumda hiç kimse benim değer verdiklerime,benim davama çamur atamaz! ATTIRMAM! Adam olan gelir paşa paşa kanıtıyla yada edeplice kendi fikirleriyle konuşur.. Yalan konuşmaz!